Leo de la Strehaia, în stare critică. Sora afaceristului: „Se zbate între viaţă şi moarte”

Leo de la Strehaia a fost operat în urmă cu o lună, dar starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele săptămâni, familia anunţând, de la porţile spitalului, că afaceristul este în stare critică. Leo este în închisoare din septembrie 2021, pentru evaziune fiscală.

19 ian. 2023, 14:13
Leo de la Strehaia, în stare critică. Sora afaceristului: „Se zbate între viaţă şi moarte”

Leo de la Strehaia se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ar mai fi avut trei luni de detenție, însă înainte de Crăciun a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar de atunci a rămas internat.

Familia lui Leo de la Strehaia se roagă fără oprire pentru afacerist, în aceste momente. Sora afaceristului a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că Leo de la Strehaia este în continuare internat într-un spital din Capitală.

Leo de la Strehaia, în stare gravă după ce a suferit un AVC în închisoare. Mama lui îşi strigă disperarea: „Să vă rugaţi pentru copilul meu! A făcut numai bine”

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora lui Leo.

Mama afaceristului a anunţat cu ochii în lacrimi că fiul are probleme grave de sănătate

În urmă cu o lună, Leo de la Strehaia a mai avut probleme grave de sănătate. Mama acestui a anunțat că fiul său este conștient, vorbește, dar trebuie să fie operat.

”Nu v-am ținut la curent că sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni. Am zis să vă țin la curent, să vă rugați pentru copilul meu, e bolnav grav. Nu am vrut să mai spun, să audă lumea, prieteni, am zis să o țin și eu mai așa. A ieșit un cheag de la inimă, i s-a băgat la creier acolo, ăl mic. Un cheag de la inimă s-a dus la creier. Au zis doctorii că doar cu operație scapă. Acum rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu. (…) El are boale multe și îmi e frică, prieteni.”, a afirmat și mama lui Leo, Patroana.

Femeia a mai spus că nu au acces în salon lui Leo de la Strehaia, care este păzit de polițiști.

Leo de la Strehaia e în închisoare din septembrie 2021

În septembrie 2021, Leo de la Strehaia a fost reținut după ce judecătorii l-au condamnat la doi ani și jumătate. După ce a primit condamnarea, Leo de la Strehaia a comentat subiectul într-un filmuleț, pe care l-a urcat pe Youtube. El susține că este nevinovat și că nu s-a putut prezenta în fața judecătorului pentru că a avut COVID-19.  „Eu şi Patroana, e o situaţie foarte grea pentru noi. Suntem şi în izolare de COVID şi am fost judecaţi fără să putem să mergem la judecată. Doamna judecătoare a trecut peste COVID. Am fost judecaţi cu japca, nu s-a ţinut cont de COVID, nu s-a ţinut cont de nimic. Eu eram bolnav de COVID, eram în pat, am leşinat şi doamna judecătoare ne suna pe telefon şi voia să dăm declaraţii.

Descinderi la rudele lui Leo de la Strehaia. Zeci de monede aur erau îngropate în curţile caselor VIDEO