Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare. Fostul milionar cară sacii cu cartofi și ceapă

Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare. Fostul milionar va lucra pentru prima dată în viaţa lui şi o va face după gratii. "Prinţul ţiganilor" a fost condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală şi îşi ispăşeşte pedeapsa în penitenciarul Severin.

30 nov. 2021, 22:24
Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare. Fostul milionar cară sacii cu cartofi și ceapă
Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare

Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare, în speranţa că i se vor scădea din pedeapsă, astfel încât el să poată solicita mai devreme eliberarea condiționată.

Citeşte şi: Leo de la Strehaia, clipe grele după gratii. De ce doarme cu becul aprins în închisoare

Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare

Este posibil să se angajeze, să-și găsească un serviciu. I s-a propus, să zic așa, un post la o magazie de alimente.

Cineva de acolo i-a propus să lucreze acolo. Din câte știe el, trebuie aranjate anumite lădițe cu alimente, un fel de inventar pentru alimentele care se folosesc la bucătărie.  

Acum, la începutul săptămânii, i se va explica ce și cum. Vom vedea dacă o să-l accepte pe el. El era cam în derivă, se gândea că va fi greu. Vă dați seama că alimentele acelea care probabil vin, sunt și saci de cartofi, ceapă și îi va fi greu cu ridicatul, cu chestiile acestea.

Pentru el e problematic cu greutățile, nu poate să ridice.

I se scade destul de mult la pedeapsă, pe el lucrul acesta îl entuziasmează în primul rând și îl face să vrea să accepte.

Eu i-am zis că dacă i se pare în regulă și crede că va face față, să accepte.

Fiind foarte mulți în cameră, 18 persoane, se fumează în cameră, bineînțeles, este foarte fum iar geamul stă în permanență deschis. Ușile sunt deschise, este foarte curent. Leo este foarte sensibil și bineînțeles că a răcit, o răceală ușoară, nu ceva grav, dar se simțea după voce”, a declarat Dana Criminala, potrivit Wowbiz.ro.