Leo de la Strehaia și Dana Criminala, la un pas de divorț. „Prințul” nu se mai înțelege deloc cu cea care i-a fost soție timp de șapte ani: „Să se decidă o dată pentru totdeauna”

Leo de la Strehaia și Dana Criminala se află la un pas de divorț. Cei doi au ajuns în instanță, acțiunea fiind făcută de femeia care i-a fost alături „Prințului” timp de șapte ani.

29 nov. 2023, 22:02
Leo de la Strehaia și Dana Criminala, la un pas de divorț. „Prințul” nu se mai înțelege deloc cu cea care i-a fost soție timp de șapte ani: „Să se decidă o dată pentru totdeauna”
Leo de la Strehaia și Dana Crminala divorțează!

Dana Criminala a depus actele de divorț la scurt timp după ce Leo de la Strehaia a ieșit din spital, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Aceasta a dezvăluit și de ce a recurs la acest gest.

Citește și: Leo de la Strehaia, ruinat de pasiunea pentru jocurile de noroc. „Era să mor de mai multe ori”

„Am intentat divorțul, pentru că Leo este, așa, cu ale lui. Am depus actele. Înainte de a merge el la penitenciar, eu aveam intentată acțiunea de divorț și, la insistențele lui, când l-au luat, m-a sunat disperat să opresc divorțul, că el nu poate să trăiască cu ideea că îl las”, a dezvălui Dana Criminala, potrivit Wowbiz.ro.

Leo de la Strehaia o contrazice și spune că el a cerut să divorțeze la notar, pentru că astfel situația nu s-ar lungi și ar dura doar o lună.

„Nu o mai înțeleg! Să se decidă o dată pentru totdeauna, vrea sau nu vrea să divorțeze? Eu i-am spus să mergem la notar, dura o lună, dar ea vrea în instanță, unde, se știe, durează. Bun, l-a cerut în instanță, dar văd că nu e decisă să meargă până la capăt”, a declarat „Prințul” pentru Cancan.

Citește și: Leo de la Strehaia a stat trei luni cu pampers după un AVC. A suferit daune iremediabile: „Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat în viaţa mea” VIDEO

Leo a fost eliberat acum circa două luni din închisoare, dar alt necaz avea să se abată asupra sa. A ajuns de urgență la spital. Problemele medicale au trecut, dar de divorț nu scapă. Mai mult, Leo a suferit și o operație la ochi. Chiar și din penitenciar, acesta a ajuns de câteva ori la spital, o dată fiind bolnav de Covid.