Leo de la Strehaia a stat trei luni cu pampers după un AVC. A suferit daune iremediabile: „Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat în viaţa mea” VIDEO

Leo de la Strehaia a trecut prin momente dificile în perioada în care a stat după gratii, iar acum, la scurt timp după ce a fost eliberat, a dezvăluit ce daune i-a lasat un AVC suferit în puşcărie.

18 sept. 2023, 08:11
Leo de la Strehaia a stat trei luni cu pampers după un AVC. A suferit daune iremediabile: „Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat în viaţa mea” VIDEO
Leo de la Strehaia a stat trei luni cu pampers după un AVC. A suferit daune iremediabile: "Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat în viaţa mea"

Leo de la Strehaia a stat trei luni pe scutece după AVC. Controversatul afacerist a ajuns în spatele gratiilor în urmă doi ani, după ce, în 2021, a fost declarat vinovat pentru evaziune fiscală, fiind încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Aici a suferit un AVC care i-a produs pagube iremediabile.

Citeşte şi: Diagnostic teribil primit de Ilinca Vandici. „N-am ştiut la momentul respectiv despre ce este vorba”

„Păi, da, cum să nu simt probleme, mai uit, nu sunt în totalitate. Nu îmi aduc aminte tot ce s-a întâmplat, mi-am pierdut memoria. Mai țin minte unele lucruri, dar doar în mare, în rest nu mai țin minte. Eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat în viața mea. Trei luni de zile am stat numai în pat, cu pampers, nu m-am dat jos din pat, deci nu m-am dat jos din pat trei luni. Consider că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc pentru că mai am câteva misiuni pe pământul ăsta”, a declarat Leo de la Strehaia, în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță„.

Citeşte şi: Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: „El e mai timid”

Leo de la Strehaia a fost operat dar s-a confruntat ulterior cu o perioadă de confuzie şi a rămas cu sechele grave: „Am fost operat și a fost problema că eu știu când am ajuns la spital, în 20 decembrie, și eu când m-am trezit a fost 28 martie. Trei luni de zile! În perioada asta nu am știu deloc de mine. Nu știu nimic ce am vorbit, ce s-a întâmplat, cum a fost. Nu-și mai făceau efectul medicamentele, trebuia să mă opereze de urgență, dacă nu mă operau muream. M-au operat aici și mi-au scos o parte din craniu, deci e o operație foarte dificilă. Mi-a scos o bucată din el, deci partea stângă eu aici nu o mai am, acum trebuie să preia funcțiile partea din dreapta. Am probleme cu echilibrul, nu pot să merg singur, eu nu mă descurc, nici la baie dacă merg singur nu pot să merg”, a mai spus Leo de la Strehaia.