Leo Iorga a scăpat de cancer, dar nu a renunţat la vicii

Leo Iorga a învins boala care pusese stăpânire pe plămânii lui. A scăpat de cancer, nu mai fumează, merge la control din trei în trei luni, însă nu poate renunţa la un viciu care îl ajută să-şi stăpânească emoţiile atunci când are concerte. La primul său spectacol în noua formulă, cu Adi Ordean, Leo a gustat puţin coniac.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 13:27
Leo Iorga a scăpat de cancer, dar nu a renunţat la vicii

După 16 ani, Leo Iorga a făcut din nou trupă cu fostul său coleg, compozitorul Adrian Ordean. În weekend a susţinut şi primul concert, într-un pub din Bucureşti, unde a cântat piesele care vor alcătui noul album.

După prima piesă, cântăreţul a recunoscut că are emoţii şi i-a cerut soţiei lui, Paula, aflată şi ea în sală, să-i comande o tărie: „Paula, lasă vorba şi comandă-mi şi mie un coniac”, a zis el, la microfon. Ca să se încălzească şi să prindă mai mult curaj, Leo a gustat imediat din licoare şi a fost imbatabil pe toată durata showului, scrie wowbiz.ro.

Fostul solist al trupei Compact a trecut prin momente cumplite când a aflat că suferă de cancer pulmonar şi, mai apoi, când a trebuit să se opereze şi să se supună chimioterapiei. VEZI AICI POVESTEA LUI.