Leo Iorga îşi vinde vila de 250.000 DE EURO ca să scape de CANCER

Leo Iorga, solistul trupei Pact, se luptă de cinci ani de zile cu o boală care nu doar că îl chinuie cumplit, dar îl şi ruinează, ajungând, din cauza tratamentelor costisitoare, la fundul sacului. Pentru că din concerte nu prea mai câştigă, Leo Iorga a luat dureroasa decizie de a-şi scoate la vânzare vila din Eforie Nord, pe care cere 250.000 de euro.

18 iul. 2016, 06:47
Leo Iorga îşi vinde vila de 250.000 DE EURO ca să scape de CANCER

Leo Iorga are nevoie de un tratament puternic, care costă 8.000 € o singură doză.

„Am cântat o viaţă pentru o casă şi acum o vând să mai trăiesc”, a spus Leo Iorga pentru Click.

„Am început să construim casa începând cu 2001, însă cu pauze şi a fost la stadiul de temelie mult timp. Nici acum nu e terminată. În 2010 am făcut un credit de 70.000 de euro pentru care plătim la bancă rate în jur de 1.000 de euro lunar. Suntem la zi cu ele, însă în loc ca aceşti bani să se ducă pe tratamente, îi dau la rată. Am hotărât să o vindem”, a mai declarat Leo Iorga.

„Specificul acestei boli este de a recidiva. Medicul mi-a recomandat să fac un tratament puternic, se numeşte Nivolumab, costă 8.000 de euro o singură doză, iar eu trebuie să fac două doze pe lună timp de un an şi jumătate (n.r.- tratamentul în acestă perioadă se va ridica la 288.000 de euro). Încă nu îl iau, ci merg pe un citostatic sub el ca şi preţ pe care-l primesc prin Casa de Asigurări”, a mai mărturisit artistul.

În 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. A fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie «Marius Nasta», din Capitală, însă, pe parcurs, medicii i-au descoperit şi alte probleme mai grave. În toamna lui 2013 a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvară lui 2014, iar la începutul luni mai a fost operat de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun. În iulie 2015, Leo Iorga a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală. În septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat pe creier pentru extirparea unei alte formaţiuni.