Leo Iorga pleacă în Cuba să se vindece de cancer

Bolnav de cancer din 2011, leo Iorga este un exemplu de curaj. Artistul a suportat cu stoicism tratamente chinuitoare, operaţii chirurgicale, şi a urcat pe scenă, iar acum este dispus să meargă până în Cuba pentru a încerca un tratment revoluţionar. Solistul a susţinut recent un adevărat maraton muzical cu artişti consacraţi tocmai pentru a-şi strânge fonduri necesare unei noi intervenţii chirurgicale.

RomaniaTV.net
09 nov. 2016, 08:42
Leo Iorga pleacă în Cuba să se vindece de cancer

Leo Iorga duce o luptă aprigă cu boală şi nu se lasă bătut, scrie click.ro. Artistul a fost diagnosticat în 2011 cu cancer la plămâni. De atunci s-a operat de patru ori, chiar şi pe creier. Ultima operație chirurgicală, noninvazivă, a suportat-o anul trecut. Chiar dacă afecţiunea de care suferă l-a făcut să urce pe scenă ajutat de cârje, Leo Iorga a continuat să cânte pentru a face faţă cheltuielilor pe care trebuie să le suporte cu tratamentul. Acum, artistul a auzit d eun tratment miraculos despre care în România se ştiu prea puţine lucruri şi este dispus să-l încerce.

Citeşte şi Ministrul de Externe român, Lazăr Comănescu, propune încheierea unui nou acord de cooperare cu Havana

„Nu plec în Cuba pentru rom-Havana sau femei, ci acolo s-a descoperit un tratament pentru această afecţiune şi probabil că aceasta este şi menirea mea până una alta. Oamenii trebuie să ştie. Voi sta două săptămâni în Cuba şi în funcţie de ce mi se va spune acolo, aşa voi face. Este vorba despre un vaccin, Cimavax, nu este un panaceu universal! Trebuie depus dosar medical acolo. Toţi parametrii sunt măsuraţi şi îmi vor face şi o examinare biometrică. Abia apoi mi se va face acel vaccin. Este o noutate şi pentru mine. Există medicaţie şi mai scumpă de atât, dar pe care eu nu mi-o permit”, a spus Leo Iorga la emisiunea „Răi, da’ buni” de la Antena Stars.

Artistul şi-a scos până şi casa de la Eforie Nord la vânzare. „Eram foarte legat sentimental, pentru că am construit-o cu greu, dar îi sfătuiesc pe oameni să nu se ataşeze de aceste lucruri. În fapt o maşină este până la urmă o tablă, chiar dacă arată frumos”, a completat solistul.