Leo Iorga şi-a reluat concertele dupa operaţia pe creier

Leo Iorga şi-a revenit rapid după operaţia pe creier suferită în urmă cu o lună. După doar două săptămâni şi-a reluat activitatea şi chiar are mai multe concerte decât înainte.

13 iun. 2014, 11:08
Leo Iorga şi-a reluat concertele dupa operaţia pe creier

Recuperarea lui Leo Iorga după operaţie a decurs foarte bine, iar concertele s-au înmulţit şi, în doar două săptămâni, trupa a cântat deja în opt oraşe, informează România TV.

„Fiecare isi duce crucea cum i-a fost data, mai mica, mai mare. Fiecare cu soarta data de Divinintate. Cu Dumnezeu ininate”, a spus Leo Iorga.

Citeşte şi Primele declaraţii ale lui Leo Iorga după OPERAŢIA PE CREIER

Primul concert al trupei Compact a fost pe 23 mai la Deva unde mii de oameni au aplaudat la scenă deschisă.

Leo Iorga a suferit o intervenţie chirurgicală pe creier pe 9 mai când i s-a extirpat tumoarea canceroasă. El face acum 20 de şedinte de radioterapie pe lună. Intervenţia de acum nu a fost singurul hop al lui Leo Iorga. În 2011, Leo a aflat că are cancer la plămâni.

Citeşte şi Unul dintre cei mai mari artişti trece prin MOMENTE GRELE. Medicii l-au OPERAT pe CREIER VIDEO

„A fost descoperita afectiunea asta, tumora la plamani si am intrat intr-un regim asa, rapid de pregatire a interventiei. nici nu am avut timp sa am emotii pentru ca a fost si socant si o asmenea chestie te schimba foarter mult, si fizic, si psihic dar si sufleteste”, spunea atunci Leo Iorga.