Leonard Cohen concertează sâmbătă, în Piaţa Constituţiei: Vezi regulile de acces

Accesul la concertul pe care cântăreţul canadian Leonard Cohen îl va susţine sâmbătă, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, se va face începând cu ora 17.00, show-ul urmând să debuteze la ora 20.00.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 14:06
Leonard Cohen concertează sâmbătă, în Piaţa Constituţiei: Vezi regulile de acces

Organizatorii concertelor pe care cântăreţul Leonard Cohen şi cvartetul Il Divo le vor susţine sâmbătă, respectiv duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, prezintă detaliile despre program şi regulile de acces.

Astfel, la concertul lui Leonard Cohen, porţile se vor deschide la orele 17.00, iar show-ul va începe la ora 20.00.

În următoarea seară, la concertul Il Divo, porţile de acces se vor deschide la orele 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Pentru confortul spectatorilor şi, în general, bunul mers al evenimentelor, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Acestea sunt situate de-o parte şi de alta a Pieţei Constituţiei (dinspre Bulevardul Naţiunile Unite şi dinspre Calea 13 Septembrie).

Potrivit comunicatului, publicul este rugat să nu aducă la cele două concerte: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Accesul în spaţiul de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la evenimente, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun şi în special metroul (staţiile Piaţa Unirii, Piaţa Unirii 2 şi Izvor). Întrucât zona de concert este situată în centrul Capitalei, unde circulaţia va fi temporar restricţionată, organizatorii sfătuiesc publicul să evite folosirea autoturismelor personale în vecinătate, numărul locurilor publice de parcare fiind foarte redus.

Şoferii nu vor putea circula, sâmbătă şi duminică, de la orele 15.00 la 24.00, pe Bulevardul Unirii, între bulevardele Libertăţii şi I.C. Brătianu, precum şi pe Bulevardul Libertăţii, între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Rutele ocolitoare pe care pot merge şoferii în timpul restricţiilor de trafic sunt Bulevardul Unirii – Bulevardul Regina Maria – Piaţa George Coşbuc – Bulevardul Libertăţii – Calea 13 Septembrie şi Calea 13 Septembrie – strada Izvor – strada B.P. Haşdeu – Splaiul Independenţei.

Două sute de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţa spectatorilor prezenţi la concertele susţinute de Leonard Cohen şi Il Divo în Piaţa Constituţiei, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Jandarmii vor fi prezenţi atât în zona desfăşurării spectacolelor, cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la concerte.

Potrivit comunicatului organizatorilor, este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la evenimente a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează asemenea nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate plasate în proximitatea porţilor de acces.

Ultimele bilete pentru concertele susţinute de Leonard Cohen şi Il Divo sunt puse în vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.

Veteranul trubadur canadian Leonard Cohen a pregătit un concert de peste trei ore pentru întâlnirea cu publicul român, de sâmbătă, din Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Pe de altă parte, cvartetul Il Divo, care va concerta la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, duminică, propune un spectacol ce presupune o călătorie muzicală printre piese celebre din repertoriul internaţional, teme din musicaluri de mare succes, dar şi compoziţii proprii de pe noul său album. Il Divo este format din tenorul american David Miller, cântăreţul francez de muzică pop Sebastien Izanbard, baritonul spaniol Carlos Marin şi tenorul Urs Bühler din Elveţia.

Organizatorii estimează că sâmbătă vor participa la eveniment 15.000 de spectatori şi duminică vor fi 5.000 de persoane.