Leonard Doroftei a ajuns într-o situaţie dureroasă. Ce face pentru a câştiga bani: „Nu e o ruşine, nu stăm să cerşim!”

Leonard Doroftei, 48 de ani, fost campion mondial WBA, are de gând să se mute în Bucureşti, după ce a ajuns într-o situaţie incredibilă.

26 nov. 2018, 15:12
Leonard Doroftei a ajuns într-o situaţie dureroasă. Ce face pentru a câştiga bani: „Nu e o ruşine, nu stăm să cerşim!”

Leonard Doroftei a fost evacuat din spaţiul care-i aducea un profit consistent, iar încasările barului mutat la peluza Stadionului „Ilie Oană” au scăzut considerabil, mai ales că nu se pot vinde băuturi alcoolice în zilele de meci ale Petrolului.

Leonard Doroftei s-a săturat: „Adio, Ploieşti!” UNDE se mută fostul campion mondial WBA

Din acaets motiv, fostul campion mondial nu mai plăteşte chelneri şi ospătari, ci, alături de soţia sa, a început să servească la mese pentru a-şi mulţumi clienţii.

„Nu e o ruşine să munceşti! M-am băgat să servesc la mese. Soţia mea mă ajută la pub. Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot. Nu stăm să cerşim, muncim pentru noi, pentru a reuşi cu afacerea noastră”, a spus Leonard Doroftei, pentru Libertatea.

„E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ţi stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se ştie, salariile ospătarilor sunt mici, aşa că, dacă n-au clienţi prea mulţi, nu câştigă nici bani suplimentari din eventualele bacşişuri. Este simplu. Unde e vad, vin şi ospătarii, unde nu e, fug văzând cu ochii. Sper însă ca ploieştenii mei să vină la noua locaţie. Îi aşteptăm cu drag”, a mai spus Leonard Doroftei.