Leonard Doroftei s-a săturat: „Adio, Ploieşti!” UNDE se mută fostul campion mondial WBA

Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA la categoria semiuşoară, se află în continuare în relaţii tensionate cu autorităţile din Ploieşti şi e gata să se despartă definitiv de oraşul în care s-a născut.

22 nov. 2018, 07:44
Leonard Doroftei s-a săturat: „Adio, Ploieşti!” UNDE se mută fostul campion mondial WBA

Leonard Doroftei şi-a deschis după retragere o mică afacere în centrul oraşului Ploieşti, într-un spaţiu oferit de Primărie după ce devenise campion mondial.

Leonard Doroftei, prima reacţie după ACCIDENTUL RUTIER provocat de fiul său. Ce a descoperit POLIŢIA

Lucrurile au luat însă o turnură nefavorabilă pentru fostul pugilist în urmă cu mai bine de un an, când autorităţile au decis evacuarea sa din spaţiul respectiv, pe motiv că e situat într-o clădire cu risc seismic. Ulterior, fostul pugilist şi-a căutat dreptatea în justiţie şi a recâştigat spaţiul în cauză, însă autorităţile nu i-au mai acordat licenţa de funcţionare.

„Moşul” şi-a redeschis pub-ul la Stadionul „Ilie Oană”, situat însă într-o zonă periferică a oraşului şi fără vad comercial. Din veniturile realizate, nu-şi permite să angajeze personal şi este pus în situaţia să-şi servească singur puţinii clienţi, în timp ce soţia sa, Monica Doroftei, se ocupă de bucătărie.

Din acest motiv, Leonard Doroftei e decis să părăsească Ploieştiul şi să-şi mute afacerea în Bucureşti, unde intenţionează să deschidă şi un club de box dedicat copiilor.