Leonard Doroftei a trecut la munca de jos în Canada. Fostul campion mondial trage din greu pe şantier FOTO

Leonard Doroftei s-a stabilit de mai mulţi ani în Canada, alături de familie, iar acum este foarte aproape de a-şi îndeplini visul de a avea propria sală de box.

16 dec. 2022, 13:09
Leonard Doroftei a trecut la munca de jos în Canada. Fostul campion mondial trage din greu pe şantier FOTO
Leonard Doroftei a trecut la munca de jos în Canada. Fostul campion mondial trage din greu pe şantier

Leonard Doroftei a trecut la munca de jos în Canada. Fostul campion mondial munceşte din greu pentru a avea propria lui sală de box în orașul Laval din regiunea Quebec.

Citeşte şi: Fiul lui Leonard Doroftei, milionar la 25 de ani. Cu ce se ocupă Adrian în Canada

Băiatul lui, Adrian Doroftei, care este deja un prosper om de afaceri, a dat detalii despre proiectul tatălui său. „El face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Tata, indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă”, a spus Adrian Doroftei.

Citeşte şi: Leonard Doroftei se mândreşte cu fiica lui. Vanessa atrage toate privirile la 19 ani

Leonard Doroftei, care s-a mutat în Canada în 2019, a publicat poze cu lucrările de la viitoarea sală de box pe care o va conduce. Fostul pugilist nu exclude însă o revenire în ţară: „Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului! Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu”.