Leonard Doroftei se mândreşte cu fiica lui. Vanessa atrage toate privirile la 19 ani

Leonard Doroftei se mândreşte cu fiica lui. Vanessa are 19 ani, s-a mutat în Montreal alături de tatăl ei şi visează să devină medic. Este o domnişoară în toată regula şi atrage toate privirile cu frumuseţea ei.

17 oct. 2022, 23:21

Leonard Doroftei se mândreşte cu fiica lui. Fostul mare pugilist s-a mutat în Canada, după ce a trăit o adevărată deziluzie. A avut probleme în afaceri şi a cedat la presiunile familiei de a emigra. Decizia de a se muta a luat-o în momentul în care a fost umilit şi numit cerşetor.

Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol…urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău eşti un erou. Nu merge chiar aşa!”, a declarat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

Citeşte şi: Leonard Doroftei, mesaj emoționant la cinci ani de la moartea mamei sale: „Mă uit la cer și zâmbesc”

Leonard Doroftei se mândreşte cu fiica lui

Vanessa şi-a sărbătorit ziua de naştere la începutul acestei luni, iar fostul mare boxer i-a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. „La mulți ani Vani, oriunde am fi, sa știi ca te iubim și suntem mândri de tine!„, a transmis fostul mare campion pe contul său de Facebook. Vanessa învaţă la un colegiu din Montreal şi visează să devină medic.

Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, spunea Leonard Doroftei.