Leonard Doroftei, mesaj emoționant la cinci ani de la moartea mamei sale: „Mă uit la cer și zâmbesc”

Fostul pugilist, Leonard Doroftei, duce dorul mamei sale care a încetat din viață în urmă cu cinci, după o intervenție chirurgicală.

15 dec. 2021, 15:14

Fostul campion la box, Leonard Doroftei, și-a pierdut mama în urmă cu cinci, când femeia a încetat din viață după o intervenție chirurgicală.

Leonard Doroftei: „Îmi lipseşte totul din România. De la înjurături, până la tăiatul porcului!”

Lăzărica Doroftei a decedat după o intervenție chirurgicală, iar fostul pugilist a fost extrem de afectat. Azi, Leonard Doroftei a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de cea care i-a dat viață și și-a amintit de momentele pe care le-au petrecut împreună.

Fostul campion a publicat o serie de imagini de pe vremea când mama lui era în viață și cei doi obișnuiau să-și bea cafeaua împreună. Postarea a venit însoțită de un mesaj de suflet.

„La o cafea cu mama. Acum când beau cafeaua dimineața, mă uit la cer și zâmbesc, știu că și mama face la fel”, a scris Leonard Doroftei în descrierea postării.

Mama lui Leonard Doroftei, Lăzărica Doroftei, a murit pe 25 februarie 2016, la Spitalul din Ploieşti. Femeia avea probleme grave de sănătate și trecuse printr-o luptă cruntă cu boala. Decesul femeii s-a produs după intervenţia chirurgicală la care a fost supusă.

Ce a ajuns să facă Leonard Doroftei în Canada. În România, fostul campion mondial a fost numit „cerşetor”!

„ A fost o mamă cu suflet, care a rămas văduvă de tânără. Ea a fost şi mamă şi tată şi prieten. A trebuit să muncească foarte mult. Am avut o casă care stătea să cadă. A luptat aşa cum putea să facă o mamă. (…) Mama a fost o femeie bolnavă. A avut diabet, astm, a făcut o pancreatită urâtă care a doborât-o. A avut 2 operaţii într-o lună de zile şi i-a cedat inima. A fost o suferinţă. Mama după prima operaţie a luat un microb din spital. (…) Eu am crezut că vine acasă că a fost o fire puternică. Nu mi-a venit să cred şi încă nu-mi vine să cred. Astăzi mi-am luat o cafea şi m-am dus lângă ea ca să beau cafeaua cu ea”, declara fostul pugilist la o zi după moartea mamei sale, la Antena Stars.