Leonard Doroftei, MESAJ SFÂŞIETOR din CANADA. Ce a ajuns să facă marele campion departe de România pentru A SUPRAVIEŢUI

Leonard Doroftei a avut un mesaj emoţionant pentru toți românii, la câteva luni după ce a plecat din țara noastră. Fostul mare campion a explicat ce ar face dacă s-ar întoarce în România.

20 sept. 2019, 14:11
Leonard Doroftei, MESAJ SFÂŞIETOR din CANADA. Ce a ajuns să facă marele campion departe de România pentru A SUPRAVIEŢUI

Leonard Doroftei şi-a găsit de lucru în canada, dar tot vrea să revină în România.

Leonard Doroftei, adevărul despre plecarea în Canada. Motivul pentru care a decis să părăsească definitiv România

„Nu m-am agățat de locul ăsta, dar mi-am găsit ceva de făcut, antrenez aici, nu stau degeaba. Mă cheamă dorul de casă, mă apasă. Este singurul lucru care mă face să trec peste tot, am dat în joacă 10 kilograme jos. Este bine, dar mi-e dor de casă. După ce îi bați la antrenamente, îi faci să zică și „mulțumesc”. O să ținem o ședință și vom alege unde vom pleca. Dacă m-aș întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în brațe și să îi spun că îl iubesc. Vreau să fac sărbătorile acasă alături de prieteni. Mi-am închiriat un apartament aproape de sală, să stea românul liniștit. Dacă aș lua-o de la capăt, nu aș schimba nimic din ce am făcut”, a spus Leonard Doroftei, la Antena Stars.

Leonard Doroftei, DECIZIE ŞOCANTĂ. S-a aflat şi MOTIVUL: „Nu a mai putut face faţă presiunii!”

Problemele lui Leonard Doroftei cu autoritățile din Ploiești par a nu avea un sfârșit, asta deși fostul campion mondial de box a câștigat procesul cu Primăria. În 2017, Leonard Doroftei a fost înstiințat de autoritățile locale că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, acolo unde avea PUB-ul în care a investit o mare parte dintre banii câștigați în cariera de sportiv. Motivul? Clădirea unde se afla Pub-ul era clasată cu risc seismic ridicat. În acest context, „Moșu” a fost nevoit să își mute barul într-un spațiu de lângă stadionul „Ilie Oană”, însă profitul a scăzut dramatic.


loading...