Leonard Doroftei, DECIZIE ŞOCANTĂ. S-a aflat şi MOTIVUL: „Nu a mai putut face faţă presiunii!”

Leonard Doroftei, fost campion mondial la box în versiunea WBA la categoria semi-ușoară, între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003, a plecat definitiv în Canada.

RomaniaTV.net
08 iul. 2019, 12:44
Leonard Doroftei, DECIZIE ŞOCANTĂ. S-a aflat şi MOTIVUL: „Nu a mai putut face faţă presiunii!”

Leonard Doroftei se va stabili cu întreaga familie la Montreal.

Leonard Doroftei anunţa încă de anul trecut că intenţionează să părăsească defintiv România. Nemulţumirea lui a plecat de la faptul că reprezentanţii primăriei din Ploieşti l-au somat să părăsească sediul restaurantului care-i purta numele şi care se afla chiar în centrul urbei prahovene. Şi-a închis barul, mutând afacere sub peluza Stadionului „Ilie Oană”. Lucrurile nu au mers cum şi-a dorit fostul campion mondial, astfel că, în cele din urmă, Leonard Doroftei a decis să părăsească defintiv România. A plecat luni după amiaza, cu întreaga familie, cu destinaţia Montreal.

Adrian Diaconu, fost campion mondial WBC, este agent de securitate la AIR Canada. Ce salariu are şi cum s-a adaptat la noua viaţă

„N-a mai putut rezista presiunii de aici. Ar fi vrut să rămână în ţară, dar nu a mai avut nici o motivaţie. Va încerca să se reintegreze în societatea canadiană, mai ales că toată familia lui deţine cetăţenia acestei ţări. El ştie viaţa de acolo. Ştie la ce să se aştepte în Canada. E păcat că a ajuns să recurgă la acest gest. Nimeni nu l-a sprijinit în vreun fel”, a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leonard Doroftei, care a ţinut însă să-şi păstreze anonimatul, pentru Telekom Sport.