Leonard Doroftei, prima reacţie după ACCIDENTUL RUTIER provocat de fiul său. Ce a descoperit POLIŢIA

Alexandru Doroftei (20 de ani), fiul cel mic al lui Leonard Doroftei (48 de ani), a fost implicat într-un accident rutier în Ploiești.

15 oct. 2018, 19:01
Leonard Doroftei, prima reacţie după ACCIDENTUL RUTIER provocat de fiul său. Ce a descoperit POLIŢIA

Accidentul, care s-a petrecut noapte de vineri spre sâmbătă, l-a marcat profund pe Leonard Doroftei.

„Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat. Nu este primul sau ultimul accident de acest fel care are loc în România”, a povestit, pentru Libertatea, Leonard Doroftei.

„A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact. Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar mașinile tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două. Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan. Acesta a avut nevoie de investigații medicale, a fost transportat la spital, dar viața nu-i este pusă în pericol”, a mai sus fostul sportiv.

Băiatul lui Leonard Doroftei, vinovat de producerea unui accident rutier cu 4 maşini, în Ploieşti FOTO

„Alex este student în anul II la Fizică Atomică, la Măgurele. Nu e un golan, un derbedeu sau unul care să facă tâlhării. E un băiat extrem de silitor, cu 10 la matematică. Îi place să se lupte, să reușească în viață. După accident, s-a stabilit că n-a consumat alcool pentru că pur și simplu nu bea”, a mai declarat Leonard Doroftei.

Conform primelor cercetări, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de deplasare. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar lui Alexandru Doroftei i s-a reținut permisul de conducere până la finalizarea investigațiilor.