Leonard Doroftei trece prin MOMENTE GRELE. Anunţ DUREROS făcut de fostul campion mondial la BOX

Leonard Doroftei, 48 de ani, se gândește să intre în insolvență cu firma pe care a funcționat barul pe care îl deţine în Ploieşti.

27 feb. 2019, 07:26
Leonard Doroftei trece prin MOMENTE GRELE. Anunţ DUREROS făcut de fostul campion mondial la BOX

Leonard Doroftei a fost obligat de Primăria Ploiești să evacueze pub-ul din imobilul cu bulină roșie situat în centrul orașului Ploiești într-un spațiu aflat la una dintre peluzele Stadionului „Ilie Oană”.

Între timp, fostul pugilist a câștigat procesul cu Primăria, dar nu este lăsat să revină în fostul spațiu.

„Am câștigat procesul, dar nu vor să-mi dea autorizație de funcționare. O lege îți dă dreptate, alta îți dă în cap”, a declarat, pentru Libertatea, Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei, ŞMECHERIA CLASICĂ prin care a scăpat de DATORII. Ce decizie a luat fostul CAMPION MONDIAL

Fostul campion mondial WBA încearcă să găsească o soluție pentru a-și continua afacerea: „Ei m-au închis, eu ce să fac? Am semnat un contract pe 25 de ani și ei m-au dat afară după 11. Dacă tu mă închizi, eu de unde să mai fac plățile? Probabil, o să intru cu firma veche în insolvență. Mă gândesc serios la asta, mai ales că, în urmă cu câțiva ani, mi-au pus poprire la bancă și mi-au luat din cont 100.000 de lei drept taxă pentru clădire! Acum m-au dat afară din ea și nu mă lasă să revin în spațiu, deși am câștigat procesul.

Leonard Doroftei a ajuns într-o situaţie dureroasă. Ce face pentru a câştiga bani: „Nu e o ruşine, nu stăm să cerşim!”

Firma, înființată în 1996, dar cu activitate din 2006, a raportat în 2017 pierderi de 61.405 lei şi datorii de 915.579 lei.