Leonard Miron are din nou probleme grave de sănătate după ce a învins CANCERUL. Imagine tulburătoare postată de pe patul de spital FOTO

Leonard Miron primeşte încă o lovitură. După ce a învins cancerul şi a fost depistat cu noul coornavirus, fostul prezentator a ajuns din nou la spital.

10 iun. 2020, 19:36
Leonard Miron are din nou probleme grave de sănătate după ce a învins CANCERUL. Imagine tulburătoare postată de pe patul de spital FOTO

Leonard Miron este lovit de ghinion. Fostul om de teleziviune și-a speriat fanii, după ce a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, de pe patul de spital.

După ce în trecut a învins cancerul pancreatic, ulterior, în urma unei croaziere alături de iubitul lui, amândoi au ajuns pe mâna medicilor, fiind depistați pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, cei doi îndrăgostiți au trecut rapid peste acest impas și au revenit la viața normală de înainte de pandemie.

Leonard Miron, confirmat cu coronavirus. Cum s-a infectat

Acum, Leonard Miron a ajuns din nou la spital, de unde a postat o fotografie cu o branulă, însoțită de un mesaj, din care lasă să se înțeleagă că ar avea ceva probleme cu inima.

„Ziua în care am realizat că am o inimă”, a scris Leonard Miron.

Fanii s-au arătat extrem de îngrijorați și i-au trimis numai mesaje prin care i-au urat multă sănătate și curaj: „Sănătate multă”, Doamne ferește, ești ok”, „Însănătoșire grabnică”.