Leonard Miron, confirmat cu coronavirus. Cum s-a infectat

Leonard Miron a recunoscut că a fost confirmat cu coronavirus. Atât fostul prezentator tv, cât şi iubitul acestuia s-ar fi infectat în timpul unei croaziere. 

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 10:12
Leonard Miron, confirmat cu coronavirus. Cum s-a infectat

Leonard Miron a dezvăluit într-un interviu cu Cristi Brancu că a fost testat pozitiv și a fost purtător al noului coronavirus. 

Totodată, afectat de infectarea cu noul virus a fost și iubitul lui Leonard Miron. Cei doi ar fi luat coronavirusul într-o croazieră ce a traversat și Italia. 

Leonard Miron a dezvăluit că a avut coronavirus, dar că a fost asimtomatic. Boala s-a manifestat ca o răceală obișnuită. Iubitul său a fost țintuit la pat, pentru câteva zile.

„Leonard Miron a șocat! Într-o declarație exclusivă, el a spus ca și-a făcut două teste – cel de COVID și cel imunologic. Primul a ieșit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat.”, a transmis Cristi Brancu prin intermediul canalului său de YouTube.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici”, a mai susținut prezentatorul Antena Stars.

Citeşte şi Ce a păţit un tânăr care s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Mărturii cutremurătoare