Leonardo DiCaprio a devenit erou în viaţa reală. A salvat un om de la înec în Marea Caraibilor

Actorul american Leonardo DiCaprio a salvat un bărbat care căzuse din barcă în apele mării şi era dat în căutare de peste 11 ore, informează ziarul spaniol ABC. DiCaprio naviga cu prietenii la bordul iahtului său în vacanţa de sărbători. Conform publicaţiei britanice The Sun, Leonardo Dicaprio a salvat bărbatul ce risca să moară înecat.

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 16:11
Leonardo DiCaprio a devenit erou în viaţa reală. A salvat un om de la înec în Marea Caraibilor

DiCaprio se afla în vacanţa de Crăciun într-o croazieră în Marea Caraibilor când a aflat că în apropiere de insula St. Martin fusese dat dispărut un bărbat care căzuse dintr-o barcă, fiind în stare de ebrietate.

„Leonardo a jucat un rol de Hollywood în viaţa reală”, a declarat o sursă a ziarului britanic, care a povestit fapta actorului aflat în croazieră cu iahtul.

DiCaprio a cerut echipajului să se abată de la traseu şi să caute persoana aflată în pericol de înec. Din cauza mării agitate operaţiunile de căutare fuseseră sistate, iar „barca lui Leonardo era singura care îl mai căuta pe bărbat”, a povestit sursa ziarului britanic.

Când l-au găsit, acesta se află în stare de inconştienţă după ce petrecuse în apă peste 11 ore şi era foarte deshidratat. „Leonardo i-a salvat viaţa bărbatului care, contrar oricăror aşteptări, reuşise să supravieţuiască plutind pe valuri”, a spus sursa.

Actorul şi echipajul de la bord i-au acordat îngrijiri naufragiatului şi au anunţat paza de coastă.

„Căpitanul vasului a asigurat că bărbatul a avut mare noroc, şansele de a-l găsi în viaţa fiind de una la un milion”, a precizat aceeaşi sursă.

 

Citeşte şi: Momente horror: un vas de croazieră a scăpat de sub control din cauza furtunii. Tragedia a fost evitată în ultimul moment VIDEO