Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid. Este o diferenţă de 20 de ani între ei

Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid. Un nou cuplu face furori în showbizul internaţional, celebrul actor este îndrăgostit una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cei doi au fost văzuți la o petrecere din New York, iar zvonurile cum că ar avea o relație sunt tot mai dese.

14 sept. 2022, 12:44
Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid. Este o diferenţă de 20 de ani între ei
Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid. În imaginile surprinse de paparazzi, cele două staruri stau foarte aproape și încearcă să discute în mijlocul petrecerii zgomotoase. (Vezi AICI imaginile) Pe lângă șoaptele la ureche și câteva atingeri intime, zvonurile că cei doi ar fi ceva mai mult decât prieteni au fost confirmate și de surse din anturajul lor.

Citeşte şi: Leonardo DiCaprio, alături de victimele războiului din Ucraina. Una din imagini este din România: „Au pierdut totul”

Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid

Modelul purta un top alb care lăsa la vedere abdomenul ei tonifiat, accesorizat cu o pereche de blugi largi, iar actorul era îmbrăcat într-o cămașă neagră cu mânecă scurtă și avea pe cap o șapcă.

Surse apropiate ale celor doi susțin că aceștia se întâlnesc deja ca și iubiți, sunt un cuplu, însă deocamdată nu se grăbesc să declare ceva oficial, așa că mai ies și cu cu alte persoane: ,,Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt. Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”.

Cum a ajuns Leonardo DiCaprio să se certe cu Jair Bolsonaro

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, este „la cuțite” cu actorul Leonardo DiCaprio. Starul de la Hollywood a declarat că pădurea Amazonului a suferit defrișări severe de când Bolsonaro a preluat funcția de lider al statului sud-american.

Afirmația lui DiCaprio l-a înfuriat teribil pe Jair Bolsonaro, care l-a pus la punct pe actorul premiar la Oscar. „DiCaprio trebuie să știe că însuși președintele Organizației Mondiale a Comerțului a fost cel care a spus că fără agrobusinessul brazilian, lumea ar face foamea.

Așa că DiCaprio mai bine și-ar ține gura decât să vorbească prostii. Mulţumesc pentru sprijin, Leo! Este foarte important ca toţi brazilienii să voteze la următoarele alegeri. Poporul nostru va decide dacă vrea să ne menţinem suveranitatea asupra Amazoniei sau preferă să fie condus de hoţi care servesc interese externe”, a declarat Jair Bolsonaro, potrivit CNN.