Lewis Hamilton n-a fost lăsat să intre la Wimbledon, pentru finala Djokovic-Federer. Motivul este incredibil

La Wimbledon, tradiţia este mai presus de orice. Dintre toate regulile care trebuie respectate cea mai faimoasă este cea a "codului vestimentar", pe care trebuie să o respecte atât jucătorii, cât şi spectatorii.

13 iul. 2015, 07:41

Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1, a fost invitat duminică la finala masculină de la Wimbledon, pe care şi-au disputat-o pentru al doilea an consecutiv Roger Federer şi Novak Djokovic. El a mers la arenă, însă i-a fost refuzat accesul la Royal Box, de pe terenul central, unde avea invitaţia. Motivul? Hamilton purta o cămaşă înflorată şi nu avea cravată.

Citeşte şi Novak Djokovic a câştigat al treilea titlu la Wimbledon. Roger Federer, învins în patru seturi

Intransigenţi în respectarea regulilor, agenţii de securitate nu l-au lăsat pe Lewis Hamilton să intre, oficialii de la Wimbledon confirmând incidentul. „Din cauza unei neînţelegeri cu privire la codul vestimentar, Lewis a ratat finala masculină şi este foarte dezamăgit„, a declarat un purtător de cuvânt.

Cu câteva ore înainte de eveniment, Lewis Hamilton se arăta foarte bucuros să vadă pe viu finala Djokovic – Federer, el postând pe Instagram o poză însoţită de textul: „În drum spre finala de la Wimbledon. Onorat să fiu invitat în Royal Box„.