Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger sunt din nou împreună

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton şi cântăreaţa Nicole Scherzinger, care s-au despărţit în luna octombrie, sunt din nou împreună, după ce au decis să mai dea o şansă relaţiei lor.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 09:40
Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger sunt din nou împreună

„Având în vedere că sezonul de F1 s-a încheiat, Lewis vrea să petreacă mai mult timp cu Nicole. Este nerăbdător să facă asta”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Hamilton şi Nicole Scherzinger s-au despărţit la jumătatea lunii octombrie, după o relaţie de patru ani. Ei s-au mai despărţit o dată, în ianuarie 2010, din motive legate de angajamentele lor profesionale.

Nicole Scherzinger a încercat în ultimii ani să găsească timp şi pentru a se întâlni cu Hamilton (26 de ani), deşi avea foarte multe contracte de onorat. În ultima perioadă, Scherzinger a lansat şi a promovat albumul Killer Love, a jucat un rol în Men in Black III şi a fost inclusă în juriul emisiunii din SUA X Factor.

La rândul său, Hamilton a călătorit în întreaga lume pentru a participa la Campionatul Mondial de Formula 1.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Awards în Munchen, în noiembrie 2007. Nicole a fost alături de Lewis atunci când britanicul a devenit campion mondial, în 2008, şi l-a însoţit de nenumărate ori la Grand Prix-uri de Formula 1. În iulie 2011, cei doi s-au logodit.