LG G Flex, primul smartphone flexibil din România: Cum arată şi cum funcţionează REVIEW

LG G Flex este primul dispozitiv al producătorului cu un ecran curbat și este, la prima vedere, foarte interesant. Am putea spune că este răspunsul lui LG la Samsung Galaxy Round, un alt smartphone curbat, dar al competitorului. Galaxy Round are însă curbura pe orizontală, iar LG G Flex pe verticală.

RomaniaTV.net
03 feb. 2014, 11:10
LG G Flex, primul smartphone flexibil din România: Cum arată şi cum funcţionează REVIEW

Design

Greu de decis dacă este sau nu atrăgător din toate aspectele design-ului. Este controversat și e un produs prea nou pentru a îl judeca, dacă nu chiar primul de acest fel, așadar vom lăsa timpul să își spună cuvântul. Pot spune doar că feedback-ul pe care l-am primit de la alți utilizatori a fost că este interesant, însă ”e mult mai mare decât mă așteptam”  sau ”stă mai bine în mână decât altele la fel de mari”, lucruri cât se poate de adevărate. Prima senzație este că LG G Flex este un smartphone mare, însă forma sa puțin curbată îi diminuează din mărime. Când îl ții în mână sau doar atunci când îl privești, ți se pare ciudat, pentru că, da, e altfel.

Modelul primit de noi la test a venit într-o carcasă de tip flip, pentru protecție, carcasă care este la rândul ei curbată. Capacul deține o suprafață magnetică și o fereastră, iar când este închisă, pe acea fereastră sunt afișate informațiile esențiale, ca ceasul, numărul și numele apelantului sau notificări de pe email. Carcasa este rigidă și îmbracă dispozitivul fără să îi adauge foarte mult la greutate sau grosime.

Află mai multe despre cum funcţionează LG G Flex pe Playtech.ro.