LG G5 LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

LG lansează flagship-ul G5 în cadrul unui eveniment ce are loc duminică, începând cu orele 15:00, în Barcelona. Noobz transmite LIVE evenimentul de lansare al LG G5, care va fi prezentat "de jur împrejur".
Cristian Ganescu
21 feb. 2016, 11:18
LG G5 LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

Mobile World Congress 2016: LG promite că #FutureIsHere (Viitorul este aici), iar astăzi asistăm la lansarea unuia dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, într-o transmisiune LIVE „de jur împrejur”, la 360 de grade, aşa cum anunţă LG pe contul oficial de Twitter.

LANSARE LG G5 – LIVE AICI

Aşa cum vei vedea în imaginile de pe contul oficial LG de Twitter, lansarea LG G5, la fel ca cea a Samsung Galaxy S7, va fi transmisă LIVE din Barcelona, Spania, cu o zi înainte de începerea evenimentului de tehnologie mondial, Mobile World Congress 2016, a cărei a 11-a ediţie se desfăşoară între 22 – 25 februarie.

Mobile World Congress 2016: „Nu vrem să rămâi în întuneric pentru mult timp”, mai precizează LG, iar dacă „Te enervezi extrem de tare când vezi o baterie descărcată”, ajutorul vine astăzi, 21 februarie.

Unul dintre reprezentanţii LG ne spunea în urmă cu mai bine de o lună de zile că: „următorul telefon îi va face pe mulţi competitori să îşi dea palme peste faţă, întrebându-se de ce nu s-au gândit să vină primii cu ideea. Sau poate s-au gândit, dar nimeni nu a fost capabil să o facă să funcţioneze aşa cum a reuşit LG…”, iar astăzi vom afla în sfârşit ce a vrut să spună cu aceste cuvinte.

LANSARE LG G5 – LIVE AICI

LG G5 – Specificaţii

LG G5 va avea un display dual, la fel ca în cazul V10, confirmat chiar de carcasa oficială a dispozitivului, lansată în urmă cu doar două săptămâni de companie. Pe G5, Snapdragon 820 va face echipă cu 3 GB de RAM şi 32 GB spaţiu de memorie, aceeaşi configuraţie pe care am văzut-o pe G4. În plus, un slot pentru card microSD va fi disponibil şi gigantul implementează funcţia „Always On”. Citeşte mai departe pe Noobz.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!