LG G5 LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

LG lansează flagship-ul G5 în cadrul unui eveniment ce are loc duminică, începând cu orele 15:00, în Barcelona. Noobz transmite LIVE evenimentul de lansare al LG G5, care va fi prezentat "de jur împrejur".

21 feb. 2016, 11:18
LG G5 LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

Mobile World Congress 2016: LG promite că #FutureIsHere (Viitorul este aici), iar astăzi asistăm la lansarea unuia dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, într-o transmisiune LIVE „de jur împrejur”, la 360 de grade, aşa cum anunţă LG pe contul oficial de Twitter.

LANSARE LG G5 – LIVE AICI

Aşa cum vei vedea în imaginile de pe contul oficial LG de Twitter, lansarea LG G5, la fel ca cea a Samsung Galaxy S7, va fi transmisă LIVE din Barcelona, Spania, cu o zi înainte de începerea evenimentului de tehnologie mondial, Mobile World Congress 2016, a cărei a 11-a ediţie se desfăşoară între 22 – 25 februarie.

Mobile World Congress 2016: „Nu vrem să rămâi în întuneric pentru mult timp”, mai precizează LG, iar dacă „Te enervezi extrem de tare când vezi o baterie descărcată”, ajutorul vine astăzi, 21 februarie.

Unul dintre reprezentanţii LG ne spunea în urmă cu mai bine de o lună de zile că: „următorul telefon îi va face pe mulţi competitori să îşi dea palme peste faţă, întrebându-se de ce nu s-au gândit să vină primii cu ideea. Sau poate s-au gândit, dar nimeni nu a fost capabil să o facă să funcţioneze aşa cum a reuşit LG…”, iar astăzi vom afla în sfârşit ce a vrut să spună cu aceste cuvinte.

LANSARE LG G5 – LIVE AICI

LG G5 – Specificaţii

LG G5 va avea un display dual, la fel ca în cazul V10, confirmat chiar de carcasa oficială a dispozitivului, lansată în urmă cu doar două săptămâni de companie. Pe G5, Snapdragon 820 va face echipă cu 3 GB de RAM şi 32 GB spaţiu de memorie, aceeaşi configuraţie pe care am văzut-o pe G4. În plus, un slot pentru card microSD va fi disponibil şi gigantul implementează funcţia „Always On”. Citeşte mai departe pe Noobz.ro.