UMILINŢĂ MAXIMĂ ÎN RESTAURANT. Vezi ce „surpriză” au avut trei tinere când au primit nota de plată

Trei prietene care ieşiseră în oraş să ia masa împreună şi să stea la un pahar de vorbă au încheiat toată distracţia cu un gust amar după ce au văzut nota de plată.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 16:30

Motivul dezamăgirii lor nu a fost suma pe care erau nevoite să o plătească pentru consumaţie, ci modul în care chelnerul marcase masa lor pe factură: „GRĂSANELE”…

Toate aceste s-au petrecut în California, în restaurantul Cameo Club Casino din Stockton, unde Christine Duran, Christina Huerta şi Isabel Robles veniseră să ia masa şi să bea ceva.

„Am luat factura şi nu prea înţelegeam la început ce scria acolo… grăsanele?”, a povestit Christine Duran postului de televiziune american News 10. Ea a mai spus că, la început, prietenele ei au crezut că ea făcuse o glumă şi au început să râdă. Dar când le-a arătat factura …

Cele trei fete au chemat chelnerul şi l-au întrebat ce este cu acea ofensă… „GRĂSANELE”,  iar el le-a spus că nu este vine lui, ci a managerului care a preluat comanda pe computer.

Fetele nu s-au lăsat cu una, cu două, ci au cerut să vorbească cu unul dintre managerii restaurantului. În final, a apărut unul care a încercat să îl scuze pe colegul lui şi le-a oferit celor trei fete un discount de până la 50% din consumaţie, numai să nu iasă vreun scandal.

Huerta a făcut o fotografie a notei de plată cu inscripţia compromiţătoare, ca dovadă a modului în care cele trei prietene au fost umilite de personalul restaurantului.