Lia Bugnar a reacționat dur când a aflat că fostul ei iubit, Anghel Damian, va avea un copil cu Theo Rose

Lia Bugnar, prima reacție după ce a aflat că Theo Rose și Anghel Damian urmeză să aibă un copil împreună.

18 nov. 2022, 23:07
Lia Bugnar a reacționat dur când a aflat că fostul ei iubit, Anghel Damian, va avea un copil cu Theo Rose

Vestea că Theo Rose și noul ei iubit, Anghel Damian, vor deveni părinți, nu mai este deja o noutate. În trecut, artista a avut o relație de lungă durată cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, dar și Anghel Damian a format un cuplu cu actrița Lia Bugnar, mai mare decât acesta cu 22 de ani.

Lia Bugnar a fost contactată de jurnaliști pentru a primi o reacție din partea acesteia, cu privire la faptul că fostul ei iubit va deveni tătic. Scenarista serialului „Clanul” de la PRO TV a fost deranjată de apel și i-a atras atenția cu câteva lucruri reporterului, relatează libertatea.ro.

„Nu, n-am auzit-o (n.r. – vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile pe care le pot da publicațiile de genul dumneavoastră.

Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?! 

Ideea e cum degețelele dumneavoastră au simțit să formeze numărul meu? La Colectiv au fost implicați direct părinții acelor copii care au murit. I-ați sunat? Că văd că sunteți omul care dă telefoane. Pe care le consideră importante. I-ați sunat? 

Citește și: Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a făcut anunțul: „Împreună cu Lia Bugnar facem această muncă”

Mie mi-ați dat un telefon pe care nu vi-l permiteți pentru că eu cu dumneavoastră nu am niciun fel de relație. Dar niciuna. Și din fericire nici nu vom avea vreodată. Noi două. Ca să dați un telefon unui om și să-i spuneți absolut orice bârfă vreți dumneavoastră, trebuie să fiți un soi de cunoștință măcar.

Să aveți un soi de simpatie din partea acelui om. Orice. Dar din partea mea chiar nu aveți. Dumneavoastră nu sesizați că poziția pe care vă aflați este una care nu vă ajută în demersul pe care vreți să-l faceți? Încă nu v-ați prins? Nu aveți atâta intuiție? Spun acest lucru pentru că dumneavoastră v-ați apucat să dați un telefon unui om pe care nu-l cunoașteți ca să bârfiți. Nu mă interesează.

Găsiți o prietenă, vedeți ce faceți. Că sigur o rezolvați cumva. E o țară în care chestia asta funcționează. Deci nu mai formați numărul ăsta de telefon, că e caraghios. Îmi stârniți un soi de milă, adică chiar nu aveți cu cine să vorbiți? Pe cuvânt? 

Citește și: Prima reacție a lui Anghel Damian după ce a aflat că el și Theo Rose vor deveni părinți: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Câtă vreme m-ați sunat, câtă vreme ați format numărul meu de telefon, tot ce spun eu are legătură cu ceea ce simt și ceea ce meritați să vă spun. Dumneavoastră nu-mi povestiți mie viața mea niciodată. Pentru că eu am trăit viața mea. Și eu vă povestesc dumneavoastră că nu avem despre ce să comunicăm noi două.

Felul în care dumneavoastră vă câștigați pâinea, felul în care mi-o câștig eu, cum intenționez eu să-mi petrec dimineața asta, cum ați început-o dumneavoastră, în ce fel aberant pentru mine, ne face două ființe din universuri paralele, este ca și când n-am fi contemporane. Așa că nu vă mai obosiți să pledați pentru demersul, din punctul meu de vedere derizoriu și penibil, pe care-l faceți. Deci îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă, la cafea în dimineața asta, dacă simt această nevoie sun o prietenă. La revedere!”, a spus Lia Bugnar.