Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a făcut anunțul: „Împreună cu Lia Bugnar facem această muncă”

Anghel Damian lucrează alături de fosta lui iubită, Lia Bugnăr, la scenariul celui de-al doilea sezon din serialul „Clanul”.

15 nov. 2022, 18:48
Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a făcut anunțul: „Împreună cu Lia Bugnar facem această muncă”

Serialul „Clanul” difuzat la PRO TV, regizat de Anghel Damian, va avea un al doilea sezon. Și iubita actorului face parte din proiect, făcându-și astfel deputul în actorie, porivit libertatea.ro.

Citește și: Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. „Pe noi ne-a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie. Voi fi cel mai fericit bunic!”

„Sezonul doi vine repede. Vom aștepta puțin pentru acest sezon, foarte puțin. E flatant când lumea ne spune că vrea să vadă cât mai multe epioade și cât mai repede. Până la urmă noi facem asta pentru public. Povestea avea de la început un pilon foarte activ și cu o intrigă care te ține în suspans permanent, la care am adăugat și noi elemente de poveste originală și de lume românească și a prins extraordinar de bine. Avem un feedback extraordinar pentru serial”, a declarat Anghel Damian.

Tânărul regizor scrie scenariul alături de Lia Bugnăr și spune că este o adevărată provocare să termine serialul „Clanul” atât de repede.

Pe lângă succesul pe plan profesional, regizorul se bucură de reușite și pe plan personal. Actorul urmează să devină tătic la jumătatea anului viitor, Theo Rose aflându-se în primul trimestru de sarcină.

Citește și: Lia Bugnar, afectată grav de despărţirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul!”. Regizorul se iubeşte cu Theo Rose