Lia Bugnar a vorbit despre rolul jucat de Theo Rose în serialul Clanul, sezonul 3: „Gravidenia nu e o boală, nu-i bolnavă”

Lia Bugnar a dezvăluit ce părere are despre rolul pe care Theo Rose îl are în serialul Clanul, sezonul 3.

19 mai 2023, 23:07
Lia Bugnar a vorbit despre rolul jucat de Theo Rose în serialul Clanul, sezonul 3: „Gravidenia nu e o boală, nu-i bolnavă”
Lia Bugnar, despre rolul jucat de Theo Rose în Clanul

Ce părere are Lia Bugnar, despre rolul lui Theo Rose din serialul Clanul, având în vedere că artista este însărcinată în luna a opta. Scenarista serialului a decis să vorbească despre asta.

Cântăreața a impresionat cu talentul ei actoricesc, iar rolul din serial i se potrivește extrem de bine, așa cum spun și colegii săi de breaslă. Pe platoruile de filmare între ea și regizorul Anghel Damian s-a înfiripat o poveste de iubire, iar în scurt timp cei doi vor deveni părinți.

Chiar dacă au apărut zvonuri că Theo Rose nu va mai apărea în serial pentru că este însărcinată, acest lucru nu este adevărat, după cum spune și Lia Bugnar.

Citește și: Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

„Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. (…) Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog… Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film”, a declarat scenarista serialului pentru click.ro.

Lia și Anghel Damian au avut o relație care a durat mai mulți ani, dar timpul le-a demonstrat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Cu toate astea, cei doi sunt acum coleci în cadrul proitectului de la Pro TV și se înțeleg bine.

„Ce face Anghel este că el crează „scheletul, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu.

Lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile”, spunea Lia Bugnar în urmă cu ceva timp.

Citește și: Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Nici Anghel Damian nu a ezitat să vorbească despre vechea lui relație amoroasă.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea.

Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a dezvăluit Anghel Damian.