Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ un an și în curând urmează să devină părinți. Deși mai este foarte puțin timp până la venirea pe lume a micuțului Sasha, Anghel Damian continuă să o viziteze pe fosta sa iubită, Lia Bugnar.

18 mai 2023, 12:59
Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul
Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Care este motivul

Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar. Lia Bugnar și Anghel Damian și-au spus adio, după opt ani de relație însă, chiar dacă nu mai formează un cuplu cei doi continuă să lucreze împreună și chiar să se viziteze.

Citește și Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose în mașină și a mers acasă la Lia Bugnar

Recent, Anghel Damian a fost surprins de paparazzii de la CANCAN.ro că a mers acasă la Lia Bugnar. Regizorul a lăsat-o în mașină pe Theo Rose care este însărcinată în opt luni și a intrat în locuința fostei sale iubite.

Actorul nu a stat foarte mult timp în imobil și după câteva minute a ieșit împreună cu cățelul Liei Bugnar pe care l-a plimbat puțin prin zonă, sub privirile lui Tgeo Rose, după care l-a dus înapoi stăpânei sale.

Deși au trecut printr-o despărțire dureroasă pentru actriță, Lia Bugnar și Anghel Damian sunt nevoiți să se vadă zilnic, ba chiar să colaboreze unul cu celălalt pentru serialul la care lucrează în prezent. Scenarista a povestit cum stau lucrurile acum între ei și care este tipul de relație pe care o au.

Cei doi au reușit să fie profesioniști și să nu lase problemele personale și resentimentele să creeze probleme pe platourile de filmare. Cei doi reușesc să își ducă treaba la bun sfârșit și chiar să se înțeleagă bine. Cu toate că nu a trecut extrem de mult timp de la despărțire, cei doi nu mai țin cont de trecut și încearcă să fie cât se poate de productivi.

„Ce face Anghel este că el creează scheletul, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu. Tot ce scot personajele pe gură, pe ecran e din mintea mea bolnavă. Dar lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile”, a declarat Lia Bugnar, potrivit ego.ro.

Citește și Rugăciunea rostită de Theo Rose, zilnic, înainte de naştere: „Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri”