Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: „Sunt leşinată după el”

Anghel Damian și Lia Bugnar colaborează împreună pentru „Clanul”, supravegheaţi îndeaproate de Theo Rose, dar alt bărbat din serial i-a atras atenţia charismaticei actriţe, care a scris scenariul pentru serial.

28 feb. 2024, 13:30
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: „Sunt leşinată după el”

Lia Bugnar  a dezvăluit care sunt actorii ce i-au stârnit o admirație aparte din serialul Clanul, de pe Pro TV, ajuns la ultimul sezon. „Sergiu Costache, sunt leșinată după el, în film îl joacă chiar pe Sergiu. El e slăbiciunea mea, dar sunt mulți absolut foarte buni. Nu mai zicem da Carmen Tănase, George Mihăiță, că deja merg pe cărare bătută, dar Mădălina Craiu este o actriță fenomenală, îmi pace foarte tare de Vasile Toma, care e jurnalistul prieten cu Mădălina. E un actor pe care-l știu din facultate și care era senzațional, nu l-am mai văzut de atunci, a dispărut și când am văzut jurnalistul zic unde dăm de Vasile, el trebuie să- facă.

Lia Bugnar dezvăluie motivul pentru care nu se uită la „Clanul”. În serialul regizat alături de fostul ei iubit, Anghel Damian, joacă actuala parteneră a acestuia, Theo Rose

M-a sunat Carmen să mă întrebe cine e băiatul ăla, pentru că e atât de bun, eu nu mai pot de bucurie. Cum este și chestorul, Daniel Popa, e un actor atât de rafinat și bun. Sunt mulți actori buni.. Cristian Bota, e foarte bun, dar nu mai vorbim de personajele principale și de tot, dar Sergiu este slăbiciunea mea.”, a declarat Lia Bugnar, pentru Spectacola.

Anghel Damian și Lia Bugnar colaborează împreună pentru „Clanul”

„Ca să nu fim hoți, ideile nu sunt doar ale mele, sunt și ale lui Anghel Damian. El face un soi de schemă, după vine, o discutăm împreună, după care eu transform aceste lucruri în ce spun actorii, în ce se întâmplă. El face un fel de schelete inițial, pe care îl mai negociem împreună, deci primele idei ar fi ale lui. Mai nou, cam împreună le facem.”, a declarat Lia Bugnar.

Lia Bugnar, asaltată de bărbați după apariția într-un podcast: „Nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram”

Chiar dacă pentru multe persoane, această meserie ar putea părea una imposibilă, Lia Bugnar spune că rândurile îi vin firești în cap, întrucât deja este familiară cu toate personajele, iar așteptările sale nu i-au fost niciodată dezamăgite.

„De atâtea sezoane a devenit o obișnuință. Deja îi știu pe fiecare în parte cum vorbesc. E adevărat că eu nu văd filmul, dar pentru mine sunt niște oameni foarte vii, e ca și cum îi cunosc, aproape că mi-e și frică să mă uit la film, pentru că în mintea mea îi am într-un anume fel. Deși, de fiecare dată când l-am văzut, a fost o surpriză foarte plăcută.”, a mai spus Lia Bugnar.