Lia Bugnar face haz de necaz după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, până nu demult iubitul Liei Bugnar, a luat cu asalt lumea mondenă. În ultimele săptămâni a devenit cel mai discutat subiect în showbiz, mai ales că cei trei protagoniști sunt implicați cu toții în același proiect de televiziune și sunt obligați de situație să interacționeze unii cu ceilalți.

16 aug. 2022, 18:21
Lia Bugnar face haz de necaz după ce Anghel Damian a părăsit-o pentru Theo Rose: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”

Theo Rose și Anghel Damian s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, unde ea e actriță, iar el regizor, și au decis să-și dea o șansă. Momentul nu a fost deloc unul potrivit, căci amândoi erau implicați în alte relații.

Theodora Maria Diaconu, cunoscută sub numele de scenă de Theo Rose, avea o relație serioasă de mai bine de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui nea Marin. De asemenea, Anghel Damian (30 de ani) forma un cuplu de aproape nouă ani cu Lia Bugnar (53 de ani). Cei doi au pus capăt relațiilor cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, respectiv cu Lia Bugnar, și nu s-a pus problema de infidelitate, după cum chiar ei au mărturisit, însă gurile rele spun că lucrurile nu au stat chiar așa.

Dacă până acum a ales să privească scandalul în care a fost implicată fără să vrea din public, fără să aibă vreo intervenție, Lia Bugnar face acum haz de necaz de despărțire și râde de importanță uriașă dată de presa acestui subiect.

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din Romania. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius.”, a scris Lia Bugnar, plină de umor, pe Facebook.

Citește și Lia Bugnar, prima reacție după ce Anghel Damian, până de curând iubitul ei, a apărut sărutându-se cu Theo Rose: „Eu nu sunt protagonistă”

Theo Rose, după ce a fost pozată în ipostaze intime cu Anghel Damian: „Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea”

Toata lumea a aflat de relația dintre Theo Rose și Anghel Damian după ce au fost fotografiați sărutându-se pe stradă. Prinși cu mâța în sac, cei doi au confirmat relația, deși au precizat că ar fi vrut să facă ei acest anunț, la un moment dat.

„Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine, discreție, și a dat acest pont, colegii noștri din presă au venit știind ce urmează să surprindă, au venit frumos, și-au făcut treaba, mănâncă și ei o pâine, nu avem nicio problemă, suntem ok cu asta.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni! Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de corectă cu Alex. El vă poate confirma chestia asta”, a spus Theo Rose într-un video postat pe Instastory, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și Alex Leonte, gest neaşteptat în public după ce a fost părăsit de Theo Rose. Cu cine a fost surprins nepotul lui Nea Mărin