Lia Olguţa Vasilescu, metodă inedită de a-şi face campanie electorală. Ce a împărţit oamenilor candidatul la Primăria Craiova

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD la funcţia de primar al Craiovei, a găsit o metodă neobişnuită de a-şi face campanie electorală. Susţinătorii fostului ministru al Muncii au împărţit oamenilor de pe stradă nu calendare sau pliante folosite în scop electoral, aşa cum aleg de regulă oamenii politici să se promoveze, ci reviste cu integrame.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 10:20

Fostul ministru al Muncii şi-a lansat oficial candidatura la Primăria Craiovei în luna martie a acestui an, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vasilescu a renunţat la postul de deputat din Parlamentul României pentru a-şi desfăşura activitatea în calitatea de primar.

„Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar. Le mulţumesc pentru încredere, atât lor, cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, scria Olguţa Vasilescu pe Facebook la vremea respectivă.