S-au despărţit la nici un an de la împăcare chiar înainte de nuntă

Liam Payne de la One Direction s-a despărțit, din nou, de iubita lui, Maya Henry. Au rupt logodna la un an de la împăcare.

27 mai 2022, 14:24
S-au despărţit la nici un an de la împăcare chiar înainte de nuntă

Liam Payne de la One Direction s-a despărțit, din nou, de iubita lui, Maya Henry. Ruptura dintre cei doi s-a produs la un an de la împăcare. Reprezentanții fostului membru al trupei One Direction au transmis faptul că artistul și fotomodelul au pus punct relației. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să anunțe separarea, înainte de nuntă.

Liam Payne și Maya Henry trăiau o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă. Cei doi au mai trecut prin despărțiri, însă nimeni nu se aștepta ca aceștia să o ia pe drumuri diferite, din nou. Cântărețul și fotomodelul erau împăcați de un an și aveau planuri de nuntă împreună.

Ilie Năstase, prima reacţie după ce fiica lui şi-a făcut cont pe OnlyFans

Relația dintre Henry și Payne ar fi început în 2018, însă cei doi au confirmat că sunt împreună abia în septembrie 2019. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Maya, în august 2020. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din relația lor. Totuși, cei doi s-au despărțit și în iunie 2021, însă au fost văzuți din nou împreună două luni mai târziu, în Saint Tropez. În luna octombrie, au revenit pe covorul roșu împreună, în Londra. Anul acesta, în martie, Liam și Maya au participat la un eveniment din Beverly Hills. Atunci, artistul a confirmat faptul că încă sunt logodiți.

„Este încă logodnica mea. Suntem împreună și suntem foarte, foarte ferciți în acest moment. Probabil, cel mai fericiți de până acum. Cred că am trecut prin multe în pandemie, dar am ajuns să fim mai puternici’, spunea Liam Payne.

Mihai Mitoşeru, dezvăluri cutremurătoare la 22 de ani de la moartea logodnicei sale: „M-am întrebat de ce nu m-a luat Dumnezeu şi pe mine”

Fotomodelul nu a comentat pe tema despărțirii, însă a lăsat un mesaj controversat pe rețelele de socializare, la o poză postată de un fan, în care apare Liam îmbrățișat cu o altă femeie.

„Iubesc toții fanii atât de mult, dar vă rog să nu-mi mai trimiteți poze cu logodnicul meu în brațele altei femei. Nu sunt eu și e destul de greu să știu că asta s-a întâmplat fără ca eu să văd. Ajunge.’, a fost mesajul transmis de Maya Henry.