Liberă de contract, Andreea Mantea se vinde pe 2.500 de euro

Andreea Mantea a intrat într-un con de umbră după ce a rămas fără jobul de la Kanal D. În lipsa unui contract care să-i asigure un venit constant, fosta iubită a lui Ştefan Stan face bani din ce poate şi s-a vândut pentru 2.500 de euro.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 15:41
Liberă de contract, Andreea Mantea se vinde pe 2.500 de euro

După relaţia cu suişuri şi coborâşuri cu Ştefan Stan, care până la urmă a ajuns la final, Andreea Mantea a rămas şi fără job, iar acum pentru a se întreţine este nevoită să se vândă pentru câteva mii de euro. Faima pe care a ajuns să o aibă a ajutat-o să aibă un preţ destul de bun: 2.500 de euro. Mai precis, Andreea Mantea a acceptat să fie imaginea unui salon de înfrumuseţare din Popeşti-Leordeni, oraşul în care şi-a făcut şi vilă, potrivit Click!.

În plus, Andreea Mantea beneficiază gratuit de serviciile salonului de înfrumuseţare, care nu este deloc unul de fiţe, cum s-ar putea crede.

Cum salariul de 12.000 de euro pe care îl câştiga la Kanal D a făcut-o se obişnuiască cu un stil de viaţă destul de costisitor, Andreea a mai semnat un contract de publicitate cu o clinică de chirurgie plastică şi estetică din Constanţa, contract pentru care ar fi încasat în jur de 3.000 de euro.

Dacă financiar reuşeşte să se descurce destul de bine, lucrurile au început să se aşeze şi în plan personal, Andreea Mantea având de ceva vreme o relaţie cu Gabi Bădălău. Chiar dacă sunt voci care spun că idila s-ar fi sfârşit, apropiaţi ai acestora susţin că ei se iubesc foarte mult şi că sunt de nedespărţit.