Liberalii consideră că adoptarea OUG 14 este o rezolvare "cu jumătate de măsură a crizei"

Publicat: Luni, 13 Februarie 2017 15:14 // Actualizat: Luni, 13 Februarie 2017 15:14 // Sursa: romaniatv.net

PNL a cerut liderului PSD, Liviu Dragnea, să nu încerce rezolvarea „cu jumătate de măsură” a crizei generate de OUG 13, a declarat, luni, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, cerând nu doar adoptarea OUG 14, cum a îndemnat Liviu Dragnea, ci şi respingerea OUG 13, care „albeşte” dosarul acestuia.

Foto: Romania TV

Liberalii consideră că adoptarea OUG 14 este o rezolvare "cu jumătate de măsură a crizei" şi cer PSD respingerea ordonanţei 13

„PNL solicită domnului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să nu încerce rezolvarea cu jumătate de măsură a crizei acute care există în momentul de faţă în societatea românească. Am observat că domnul Liviu Dragnea se concentrează doar pe OUG 14, care trebuie aprobată de Parlament”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

PNL cere ca „indiferent de interpretările juridice în care pare expert” Liviu Dragnea, Parlamentul să adopte o „poziţie fără echivoc”, să respingă OUG 13 şi să adopte OUG 14, spune Turcan.

„Dacă nu se doreşte amânarea rezolvării situaţie, dacă nu există doar un joc de imagine pentru a amăgi opinia publică, atunci parcursul legislativ ale celor două OUG trebuie să fie umătorul: dezbaterea în Parlament şi respingerea OUG 13 şi debaterea în parlament şi adoptarea rapidă OUG 14, cu un amendament de clarificare a constituţionalităţii din această odonanţă”, a susţinut Turcan.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a făcut vineri un apel la membrii Legislativului pentru adoptarea "în cel mai scurt timp" a "legii de aprobare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 14/2017, prin care sunt abrogate modificările Codului Penal şi Codului de Procedură Penală".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea OUG 13 PNL PSD Raluca Turcan
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7432
RON
22 Sep
noapte 9 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H