Liberalul Marin Anton, testat cu detectorul de minciuni în scandalul cu numărul doi din PSD, Nicolae Bădălău

Marin Anton a făcut de bunăvoie testul poligraf, după ce l-a acuzat pe numărul 2 din PSD, Nicolae Bădălău, că l-a bătut la o petrecere. Marin Anton a arătat la România TV că detectorul a stabilit că spune adevărul, însă nu poate fi folosit ca probă în instanţă, dacă nu ajunge la poligraf şi Bădălău.

03 oct. 2017, 06:40
Liberalul Marin Anton, testat cu detectorul de minciuni în scandalul cu numărul doi din PSD, Nicolae Bădălău

„Am făcut multe în viaţă, trebuia s-o fac şi p-asta, aşa a fost să fie, la 57 de ani să fac şi detectorul de minciuni, recunosc că am avut emoţii. Au fost întrebări de genul „te-a lovit Nicolae Bădălău în seara zilei cu pumnul în faţă?”…răspunsul a fost „da”, aparatul a constatat că nu am minţit”, a spus Marin Antons.

Scandalul dintre Marin Anton şi Nicolae Bădălău a avut loc la o nuntă, la mijlocul lunii septembrie. Liberalul s-a dus de bunăvoie să fie testat cu aparatul poligraf, după ce Bădălău l-ar fi lovit cu pumnul în faţă.

Rezultatul testului poligraf arată că nu Marin Anton nu a minţit, că nu a simulat niciun fel de răspuns mincinos. „Am această foaie. Pentru mine contează foarte mult în faţa opiniei publice, a fost un subiect de presă care a ţinut o zi întreagă”.  

 

Din păcate pentru Marin Anton, rezultatul de la testul cu detectorul de minciuni nu îi va fi de folos în proces.

„Acest lucru nu e o probă, este un indiciu pentru judecători. În instanţă nu e probă”.

De partea cealaltă, Nicolae Bădălău a susţinut de la bun început că nici nu l-a atins pe Marin Anton.