Liceu evacuat din cauza unui miros puternic de gaz

Elevii liceului C.D. Loga Timișoara au fost evacuaţi, marţi dimineaţă, după ce în imobil s-a simţit un miros puternic de gaz, potrivit debanat.ro.

RomaniaTV.net
26 nov. 2019, 08:27
Liceu evacuat din cauza unui miros puternic de gaz

Echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgența Timiș au intervenit marţi la ora 10:20, pentru asigurare măsuri PSI, din cauza unui puternic miros de gaz în clădirea liceului C.D. Loga din Timișoara. La fata locului s-au deplasat din partea ISU echipajele CBRN, ambulanță SMURD B, o autospeciala de stingere. 

„La fața locului s-au deplasat din partea ISU echipajele CBRN, ambulanță SMURD B, o autospeciala de stingere. O clasă, 25 de copii, a fost evacuată, nu sunt persoane intoxicate. Clădirea nu este racordată la rețeaua de gaz. Momentan, măsurătorile nu indică prezența gazelor sau substanțelor toxice”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Elevii au fost evacuați. Din fericire însă, măsurătorile nu au indicat prezența gazelor sau a unor substanțe toxice. Culmea, clădirea liceului nu este racordată la rețeaua de gaze. Incidentul vine la doar câteva zile după ce o grădiniță din Timișoara a fost evacuată tot din cauza mirosului de gaze. 

„De dimineață, deși nu exista racord la gaz în unitate, s-a simțit un miros pregnant de gaz! Atât în săli, coridoare cât și în curtea școlii”, a declarat Aura Danielescu, inspector școlar general de Timiș, citat de www.tion.ro.