Liceul, tărâmul iubirilor interzise. Sylvia, goală în saună pentru proful ei de geografie

Cântăreaţa Silvia Ştefănescu, alias Sylvia, a trăit o experienţă similară cu cea a fetei care a declanşat scandalul monstru de la Jean Monnet.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 11:15

Fostă componentă a trupei A.S.I.A, Sylvia a avut şi ea parte de o iubire interzisă în perioada liceului. Ei nu i-a picat cu tronc profesorul de sport, ci cel de geografie, care este şi el un personaj destul de cunoscut: Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, scrie CanCan.

Elevă la Liceul „Iulia Haşdeu”, blonda s-a îndrăgostit de cel poreclit cum altfel decât „Profesorul” când era în clasa a zecea. A mers în toate excursiile organizate de el, pentru a-i fi aproape, dar nimic nu s-a „legat” până când eleva Silvia Ştefănescu nu a ajuns în clasa a XII-a. Între timp, Mihnea Ionescu părăsise catedra de la „Iulia Haşdeu”, iar Sylvia devenise majoră. Relaţia lor a durat cinci ani, timp în care, pentru că simţea tratată prea mult ca o puştoaică, artista a încercat în felurite chipuri să pozeze în femeie fatală. Astfel, ea a realizat un set de fotografii deocheate pe care i le-a făcut cadou într-un album realizat special pentru Valentine’s Day.

În cele din urmă, relaţia lor s-a rupt, cu destule scântei, e drept, iar acum Sylvia este căsătorită cu Andrei, component al formaţiei Alb Negru.