Lichidul pe care gospodinele îl aruncă la gunoi, dar e un adevărat elixir pentru curele de slăbire! Cum să scapi de kilogramele în plus cu un singur ingredient!

Știm cu toții că în urma consumului de brânză ne rămâne zerul. Acest lichid nu este deloc luat în considerare și ajunge la coșul de gunoi, însă dacă vrei să slăbești trebuie să renunți la acest obicei.

07 ian. 2022, 18:13
Lichidul pe care gospodinele îl aruncă la gunoi, dar e un adevărat elixir pentru curele de slăbire! Cum să scapi de kilogramele în plus cu un singur ingredient!

Lichidul pe care gospodinele îl aruncă la gunoi, dar e un adevărat elixir pentru curele de slăbire! Zerul are un gust acru, însă conține o mulțime de vitamine, calciu, potasiu, iod și este extrem de sănătos. Mai mult decât atât, conține substanţe hrănitoare şi poate fi asimilat cu laptele, cu excepţia faptului că are mai puţine grăsimi.

Lichidul pe care gospodinele îl aruncă la gunoi, dar e un adevărat elixir pentru curele de slăbire! Cum să scapi de kilogramele în plus cu un singur ingredient!

Pe lângă faptul că ne ajută să slăbim, acest aliment este bun și pentru ten sau pentru persoanele care se înroșesc repede.

Totodată, acest supliment ajută la construirea masei musculare prin creşterea producţiei de proteină musculară a organismului.
O porţie de 20-25 de grame de proteină din zer conţine aproape toţi aminoacizii esenţiali necesari zilnic. Din acest motiv, este foarte populară printre sportive şi culturişti şi poate împiedică starea de cataplexie în cazul persoanelor care suferă de anumite boli ca SIDA sau cancer.

În afară de efectul asupra muşchilor, proteina din zer inhibă proliferarea celulelor canceroase, apără împotriva radicalilor liberi şi creşte funcţia imună. Prin comparaţie cu proteina din soia, zerul pare mai eficient pentru scăderea în greutate.

„Zerul este indicat mai ales în cazul persoanelor care fac efort fizic susţinut deoarece conţine substanţe hrănitoare, este uşor la stomac şi poate fi consumat şi de persoanele care suferă de diabet pentru că conţine mai puţine grăsimi decât laptele. Zerul stimulează imunitatea şi protejează împotriva demineralizării dentare, fiind recomandat şi viitoarelor mămici”, explică medicul specialist medicină generală, Angela Turcu.

O sugestie de dietă este următoarea: adăugaţi în fiecare zi câte 250 ml, deci în fiecare zi veţi bea mai mult zer, însă treptat.  În prima zi începeţi cu un litru, care se bea treptat pe parcursul zilei. În următoarele zile adăugaţi cantităţii de un litru câte 250 ml astfel ca în a cincea zi să beţi 2 litri. După care este nevoie să scădeţi câte 250 ml zilnic, până beţi din nou un litru. Această cură simplă se poate repeta după o lună. Dieta nu obligă să renunţarea la anumite alimente, însă trebuie să se acorde o atenţie deosebită la alimentaţie deoarece aceasta trebuie să fie  echilibrată din punct de vedere nutriţional. În timp se poate observa cum silueta se îmbunătăţeşte, musculatura se tonifiază şi devine mai fermă.

De altfel și Andreea Mantea a optat pentru o cură cu zer care a ajutat-o să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme.

„Am început o cură de zer. Zer de lapte de capră. Câte un pahar, dimineaţa pe stomacul gol. Ştiţi că eu eram cu apa cu lămâie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu să stau s-o pregătesc şi cred că s-a obişnuit organismul şi nu mai are niciun rezultat. Şi atunci am căutat pe internet tot felul de remedii naturiste şi am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii” , a spus Andreea Mantea, despre cura cu zer de lapte de capră.

Citește și: Carnea românească de porc şi pasăre riscă să devină un lux. Tot mai mulţi producători ar putea intra în faliment


loading...
Partenerii noștri