Licoarea care îţi curăţă plămânii de toxine instant. Face minuni pentru fumători

Toată lumea ştie că fumatul este unul dintre cele mai nocive obiceiuri. Peste 10 la sută dintre români suferă de boli cauzate de fumul de ţigară. Există o băutură care face minuni. Această licoare conţine îţi curăţă instant plămânii de toxine.

22 feb. 2022, 17:07
Licoarea care îţi curăţă plămânii de toxine instant. Face minuni pentru fumători

Licoarea care îţi curăţă plămânii de toxine instant. Este vorba despre o băutură care conţine doar ingrediente naturale. Această licoare este cu adevărat magică pentru fumători şi nu numai.

Licoarea care îţi curăţă plămânii de toxine instant

Fumul de ţigară îţi poate afecta grav plămânii. Este timpul să încerci această băutură, care face cu adevărat minuni. Îţi curăţă plămânii de toxine şi reduce efectele negative ale fumului de ţigară.

Pentru a prepara această băutură magică ai nevoie de următoarele ingrediente: două linguri de turmeric, rădăcină de ghimbir, 250 de grame de ceapă, 350 de grame de miere de albine şi un litru de apă.

Citeşte şi Băutura minune care protejează inima. Este reţeta unui preot german şi conţine 3 ingrediente

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, iar între timp se toacă ceapa şi ghimbirul. Când apa a dat în clocot, adăugăm ceapa, ghimbirul şi turmericul. Reducem focul şi se lasă amestecul să fiarbă până când apa scade la jumătate. După ce dăm de pe foc vasul, strecurăm amestecul şi lăsam zeama să se răcească. După ce s-a răcit, adăugam mierea. Se pune într-o sticlă şi se ţine la frigider.

Mod de administrare

Se administrează de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, câte o lingură.

Această licoare este benefică pentru fumători deoarce grăbeşte vindecarea şi regenerarea plămânilor. De asemenea, această băutură este ideală pentru cei care vor să se lase de fumat. Îi ajută enorm.

Beneficiile ingredientelor

Citeşte şi Ceaiul de ghiocei, leacul miraculos care ameliorează orice durere, tratează afecţiunile vaginale şi estompează petele de bătrâneţe şi pistruii

Ceapa conţine o mulţime de antioxidanţi şi proprietăţi pentru combaterea cancerului. Această legume minune inhibă practic înmulţirea celulelor canceroase.

Ghimbirul ajută la eliminarea excesului de mucus acumulat în plămâni, din cauza fumului de ţigară.

Turmericul este un condiment indian foarte popular care s-a dovedit util in tratamentul a peste 600 de boli si afectiuni. Acesta contine, de asemenea, multe vitamine si minerale importante si poseda proprietati anticancerigene, antibacteriene si antivirale puternice, potrivit secretele.com.