Lider PDL: Blaga şi Udrea şi-au început campania internă, împotriva regulilor de partid

Deputatul PDL de Iaşi, Petru Movilă, susţine că Vasile Blaga şi Elena Udrea şi-au început campania internă împotriva regulilor de partid, adăugând că cei doi au timp să se replieze şi să nu se mai atace reciproc, întrucât "atacurile nu sunt benefice pentru partid".

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 11:13
Lider PDL: Blaga şi Udrea şi-au început campania internă, împotriva regulilor de partid

Petru Movilă, totodată liderul filialei municipale Iaşi a PDL, a declarat, luni, că atât Vasile Blaga cât şi Elena Udrea şi-au început campania în PDL împotriva regulilor de partid, adăugând că cei doi nu ar fi trebui să se atace în spaţiul public.

„Trebuiau să aibă amândoi o măsură a lucrurilor. Le solicit să stabilească nişte reguli clare ale competiţiei, dar în interiorul PDL şi nu în spaţiul public. Cred că trebuie să renunţe la orice atac unul împotriva celuilalt. Ei vor rămâne şi după congres în PDL, cel puţin aşa cred”, a afirmat Petru Movilă.

Deputatul democrat-liberal susţine că Vasile Blaga şi Elena Udrea au timp să se replieze şi să intensifice discuţiile cu organizaţiile PDL din ţară.

„Să fie atenţi că în competiţiile de acest gen întotdeauna apar oportuniştii care îşi arată sprijinul, pentru a se agăţa şi a prinde o funcţie”, a adăugat Movilă.

Cât priveşte susţinerea PDL Iaşi pentru unul din cei doi candidaţi la şefia partidului, Petru Movilă a apreciat că este prematură o astfel de discuţie.

„Este prematur să lansăm acum public opţiuni. Dincolo de simpatii şi afinităţi, trebuie să găsim proiectul cel mai bun. Este nevoie de echilibru, astfel ca toţi membrii PDL să se regăsească în viitorul proiect de dreapta. Atacurile nu sunt benefice pentru partid”, a mai spus Petru Movilă.