Lider USR, pe urmele lui Buhnici: „Atârnă slana pe voi! Să vă fie rușine!” (FOTO)

După ce a fost aspru criticat, iar sponsorii și-au încheiat contractele cu Buhnici, în cele din urmă bloggerul și-a cerut scuze. Pentru că și-a turnat cenușă în cap, un lider USR a ieșit la atac.

27 iul. 2022, 14:20
Lider USR, pe urmele lui Buhnici: „Atârnă slana pe voi! Să vă fie rușine!” (FOTO)

Constantin Chiperi, consilier local USR, în comuna ieșeană Ceplenița, a lansat o rafală de jigniri la adresa persoanelor supraponderale, în social media. El și-a exprimat punctul de vedere într-o postare, în social media.

„Eu nu văd pentru ce și-a cerut scuze, pentru că suntem aproape o țară de umflați, umflate, aproape o nație de nesătui și care arătăm așa cum merităm? Mâncați toate rahaturile din comerț că o mâncare acasă nu știți să o mai faceți, sau puțiți a ceapă, atârnă slănina pe voi și dacă vă spune cineva săriți pe el, vouă să vă fie rușine, nu lui!”, a comentat USR-istul, pe Facebook.

 

Buhnici, primele declarații după scandalul uriaș pe care l-a provocat

 

După ce a pierdut contractele de publicitate, la două săptămâni de la declanșarea scandalului, George Buhnici și-a prezentat în cele din urmă scuze, printr-un video publicat pe YouTube. Vloggerul a montat prompterul, a citit textul pe care-l așteptau toate persoanele care s-au simțit lezate și astfel, și-a turnat cenușă-n cap, pentru a deturna atenția de la cazul său.

„(…) Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe (…)”, a declarat, printre altele, George Buhnici.