Liderii clanului Duduianu au primit o veste neaşteptată. Ce decizie au luat judecătorii

Liderii clanului Duduianu au primit o veste neaşteptată. După ce au fost eliberați din arest și plasați sub control judiciar, Ciprian și Grațian au obținut un nou bonus de la instanță, care îi va bucura.

26 mai 2022, 15:24
Liderii clanului Duduianu au primit o veste neaşteptată. Ce decizie au luat judecătorii
Liderii clanului Duduianu au primit o veste neaşteptată

Liderii clanului Duduianu au primit o veste neaşteptată. Pentru că li s-a părut cam dură măsura prin care Grațian și Ciprian Duduianu erau obligați să se plimbe doar prin Capitală, magistrații au extins raza de acțiune, oferindu-le celor doi indivizi acuzați de tentativă de omor posibilitatea de a se plimba în tot județul Ilfov.

Citeşte şi: Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă. Poliţia e în alertă

Liderii clanului Duduianu au primit o veste neaşteptată

Admite cererea inculpatului Duduianu Laurențiu de modificare a conținutului controlului judiciar, în sensul că inculpatul va avea obligația de a nu depăși limita teritorială a județului Ilfov și a municipiului București, decât cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar care a luat măsura sau în fața căruia se află cauza.

Admite cererea inculpatului Duduianu Vasile de modificare a conținutului controlului judiciar, în sensul că inculpatul va avea obligația de a nu depăși limita teritorială a județului Ilfov și a municipiului București, decât cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar care a luat măsura sau în fața căruia se află cauza. Respinge, ca neîntemeiată cererea inculpaților Duduianu Laurențiu și Duduianu Vasile de modificare a conținutului controlului judiciar, în sensul de a lua legătura cu martorul Ion Aurel”, au decis, săptămâna aceasta, judecătorii.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost înjunghiat mortal, pe 4 august 2020, în jurul orei 02.00, într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Suspectul principal, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, a fost arestat preventiv. Ulterior, Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi Pian, precum și un alt membru al clanului Duduianu, au fost arestați, fiindcă au încercat să îl ucidă pe Richard Emanuel Gheorghe.