Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă. Poliţia e în alertă

Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă. Amar Duduianu, unul dintre verii lui Cristofor, a fost asaltat de o grupare rivală. Astfel, interlopii sunt gata de o nouă confruntare, mai ales că ambele tabere și-ar fi proclamat victoria.

07 feb. 2022, 22:21
Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă. Poliţia e în alertă
Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă

Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă. Clanul a fost puternic slăbit după decesele lui Cristofor, Segher și Emi Pian. În plus, mai mulți membri au mari probleme cu legea, după ce au fost denunțați de Florin Salam, dar și alți lăutari, cărora obișnuiau să le ceară o parte din banii pe care îi câștigau în urma reprezentațiilor.

Citeşte şi: Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Florin Salam, răzbunat: ce se întâmplă cu averea interlopilor

Lider al clanului Duduianu, atacat în propria casă

Zilele trecute, un membru important al clanului a fost atacat, în propria locuință, de o grupare rivală. Amar Duduianu ar fi fost “executat” de circa 30 de persoane în chiar locuința lui, din județul Ilfov, scrie Spynews.ro.

Nimeni, însă, nu a depus vreo plângere la Poliție, dar oamenii legii sunt în alertă, având informații că scandalul nu s-a încheiat, între interlopi urmând să aibă loc o nouă răfuială.

Interlopul Lindon Duduianu s-a predat pe aeroport

Interlopul, cunoscut mai degrabă sub numele de Lindon Duduianu, era dat în urmările internațională, fiind cercetat într-un dosar ce vizează amenințarea mai multor cunoscuți cântăreți de manele.

În data de 27 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineață a fost preluat dintr-un aeroport”, au transmis oamenii legii.

Lindon Duduianu a postat un clip video pe social media, când se afla pe aeroportul din Birmingham, și a anunțat că se va preda.

Polițiștii l-au așteptat chiar la îmbarcarea pe aeronavă, pe aeroportul din Birmingham și a fost adus sub escortă în țară. (Vezi AICI mai multe detalii)