Liderii coaliţiei, testaţi rapid de COVID înainte de negocierile de la Vila Lac, după ce le-au scos din farmacii

Măsuri sporite de securitate la Vila Lac. Liderii coalitiei de guvernare au fost testati pentru coronavirus, sâmbătă, înainte să intre la negocieri.

12 dec. 2020, 21:57
Liderii coaliţiei, testaţi rapid de COVID înainte de negocierile de la Vila Lac, după ce le-au scos din farmacii

Liderii coaliţiei, testaţi de COVID înainte de negocierile pentru Guvern. Deşi testele rapide pentru depistarea coronavirusului au fost interzise în farmacii, liderii coaliţiei de guvernare au fost testaţi înainte să intre la negocierile pentru formarea guvernului, relatează România Tv. 

Citeşte şi Mize uriaşe în coaliţia PNL-USR-UDMR. Ministerele pe care se bat partidele favorite să preia puterea

Liderii coaliţiei, testaţi de COVID înainte de negocierile pentru Guvern. Testele rapide, interzise în farmacii

Reamintim că Agenția Națională a Medicamentului a interzis vânzarea acestor teste în farmacii, arătând că ele sunt strict pentru uz profesional, potrivit recomandărilor producătorilor.

„Atâta timp cât testele rapide nu sunt utilizate de către profesioniști, așa cum producătorul menționează în instrucțiunile de utilizare, rezultatele pot fi compromise”, a avertizat Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Citeşte şi Guvernul Cîţu se naşte greu. Negocierile PNL, USR-PLUS şi UDMR se reiau duminică aproape de la zero
Reprezentanţii PNL, USR-PLUS și UDMR au hotărât oficial să înceapă negocierile sâmbătă, pentru a putea forma o majoritate parlamentare, în vederea susţinerii noului executiv.

Prima zi de negocieri s-a finalizat după şapte ore. A fost stabilită structura Guvernului și modul în care se armonizează programele celor trei formațiuni politice, urmând ca duminică să fie reluate tratativele pentru funcţii.