Liderii PNL discută cu ambasadori străini despre moțiunea de cenzură

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că o delegaţie a conducerii partidului se va întâlni, marţi, cu o parte din ambasadorii acreditaţi la Bucureşti, pentru a detalia motivele şi conţinutul moţiunii de cenzură a PNL. 

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 11:33
Liderii PNL discută cu ambasadori străini despre moțiunea de cenzură

„În ceea ce privește relațiile pe care partidul nostru le are cu reprezentanții diplomatici din România, vă anunț că mâine (marţi n.red.), la ora 16,00, o delegație a PNL se va întâlni cu o parte din ambasadorii acreditați la București”, a precizat luni, într-o conferință de presă, prim-vicepreședintele liberalilor Mihai-Răzvan Ungureanu.

Ungureanu a afirmat că discuțiile cu ambasadorii străini vizează moțiunea de cenzură inițiată și depusă de PNL, Ungureanu subliniind că votul prin corespondență este un motiv temeinic pentru un astfel de demers.

La întâlnire au confirmat prezența reprezentanți de la 12 misiuni diplomatice, printre care și Ambasada SUA la București.

Din delegația PNL fac parte copreședinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga, vicepreședintele Mihai Voicu și purtătorul de cuvânt Ionuț Stroe.

PNL a depus vineri la Parlament moțiunea de cenzură „Victor Ponta — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!”, care vizează votul românilor din diaspora și alegerile parțiale și prin care solicită retragerea încrederii Guvernului.