Liderii PSD Constanţa s-au „PĂCĂLIT” cu Remus Cernea. „Omul e acum parlamentar, asta este”

Social-democraţii din Constanţa regretă că l-au girat pe Remus Cernea la parlamentarele din 2012, după ce deputatul a anunţat două proiecte de lege controversate - tăierea finaţării Bisericii de la stat şi parteneriatul civil între persoanele de acelaşi sex.

15 apr. 2013, 11:58
Liderii PSD Constanţa s-au „PĂCĂLIT” cu Remus Cernea. „Omul e acum parlamentar, asta este”

Secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, a declarat luni pentru Agerpres că social-democraţii constănţeni s-au păcălit prin acceptarea ca Remus Cernea să candideze pe listele USL Constanţa la alegerile parlamentare, în urma iniţiativelor legislative ale acestuia privind finanţarea bisericilor şi reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.

Dragomir a precizat că PSD Constanţa nu are ce sprijin politic să-i retragă lui Remus Cernea, pentru că acesta nu mai face parte din grupul parlamentarilor USL. „El nu mai este la USL, este la Partidul Verzilor şi nu mai face parte din grupul de parlamentari ai USL. (…) Eu n-am ce să spun, Radu a spus foarte clar că Cernea e un tâmpit. Dacă omul este acum parlamentar, asta este, ne-am păcălit cu el, să fie sănătos. (…) Nu este nicio susţinere din partea noastră pentru că Cernea nu mai este membru PSD”, a afirmat secretarul executiv al PSD Constanţa.

Referitor la poziţia PSD Constanţa faţă de deputatul de Constanţa Remus Cernea, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Nicuşor Constantinescu, a refuzat să comenteze.

„Eu sunt prim-vicepreşedinte al partidului, nu preşedinte. Eu nu pot să vorbesc în numele lui Mazăre, avem o disciplină de partid”, a susţinut Constantinescu.

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, l-a făcut „tâmpit” şi, respectiv, „foarte tâmpit” pe deputatul Remus Cernea, după ce a aflat despre iniţiativele legislative ale acestuia.