Ziua decisivă! Liderii PSD-PNL au stabilit ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun pentru Primăria Capitalei

Liderii PSD și PNL s-au întâlnit din nou în ședință, luni, pentru a lua o decizie privind candidatul la Primăria Capitalei.

18 mart. 2024, 10:25
Ziua decisivă! Liderii PSD-PNL au stabilit ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun pentru Primăria Capitalei

Update. Candidatul comun pentru Primăria Capitalei va fi medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar.

Știre inițială

Liderii coaliției PSD – PNL s-au reunit și joi, însă nu au luat nicio hotărâre cu cine vor merge la Primăria Capitalei. S-a stabilit susținerea unor candidați comuni la sectoarele din București, dar nu și la Primăria Capitalei.

Citește și Marcel Ciolacu, despre candidatul la Primăria Capitalei: ”PSD are un candidat în doamna Firea. Dacă mergem cu un candidat comun, nu va fi nici Firea, nici Sebastian Burduja”

În cursul zilei de astăzi liderii celor două partide urmează să decidă dacă merg pe varianta unui candidat comun sau candidați separați la Primăria Capitalei. Printre numele vehiculate pentru a candida din partea ambelor partide, PSD și PNL, se numără cel al medicului Cătălin Cîrstoiu și al arhitectului Tiberiu Florescu.

Momentan, nu se cunosc numele candidaților la sectoarele 1, 2 și 5. Robert Negoiță (sectorul 3), Daniel Băluță (sectorul 4) și Ciprian Ciucu (sectorul 6) vor fi susținuți de ambele partide. Social-democrații „nu îl susțin pe Cristian Popescu Piedone sub nicio formă” pentru Primăria Capitalei.

La Primăria Capitalei și-au anunțat candidatura până acum Cristian Popescu Piedone și actualul primar, Nicușor Dan.

Citește și Cristian Popescu Piedone a dezvăluit cine sunt candidații săi de la Primăria Capitalei: „Încercam să facem o alianță electorală”